Home » World » NATO: Rusia nu a retras militarii staționați la frontiera cu Ucraina

NATO: Rusia nu a retras militarii staționați la frontiera cu Ucraina

Alianța Nord-Atlantică nu a constatat „mișcări masive și semnificative” care să confirme anunțul președintelui Vladimir Putin privind retragerea a 17.600 de militari staționați de-a lungul frontierei cu Ucraina, anunță un oficial NATO, citat de AFP.

„Ne-ar fi plăcut să salutăm retragerea trupelor ruse de la frontiera cu Ucraina, pentru că acest lucru ar fi fost un pas în direcția cea bună. Dar, deocamdată, nu am observat mișcări majore și semnificative de trupe”, a precizat oficialul militar NATO.

Președintele Vladimir Putin a ordonat retragerea trupelor ruse staționate la frontiera cu Ucraina. Potrivit Kremlinului, ordinul de retragere vizează 17.600 de militari implicați în ultimele în manevre în regiunea Rostov, situată în sudul Rusiei, în apropierea frontierei cu Ucraina.

„Există în continuare o forță importantă și capabilă, poziționată la frontiera cu Ucraina; militarii și echipamentele grele trebuie retrași”, a subliniat oficialul NATO, cerând Rusiei să înceteze susținerea insurgenților separatiști din estul Ucrainei.

Sursa: mediafax.ro

Alianța Nord-Atlantică nu a constatat "mișcări masive și semnificative" care să confirme anunțul președintelui Vladimir Putin privind retragerea a 17.600 de militari staționați de-a lungul frontierei cu Ucraina, anunță un oficial NATO, citat de AFP. "Ne-ar fi plăcut să salutăm retragerea trupelor ruse de la frontiera cu Ucraina, pentru că acest lucru ar fi fost un pas în direcția cea bună. Dar, deocamdată, nu am observat mișcări majore și semnificative de trupe", a precizat oficialul militar NATO. Președintele Vladimir Putin a ordonat retragerea trupelor ruse staționate la frontiera cu Ucraina. Potrivit Kremlinului, ordinul de retragere vizează 17.600 de militari implicați…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: