Home » Sport » Turneul Cartierelor, meciuri eliminatorii stabilite

Turneul Cartierelor, meciuri eliminatorii stabilite

Turneul Cartierelor din Bârlad și-a desemnat meciurile din sferturile de finală: Munteni Podeni – FEPA, Capșa – Phoenix, Centaur – Gară și Aleea Parc – Sporting Bârlad.

Numele calificatelor se știau de sâmbăta trecută, dar nu s-au putut stabili decât alaltăieri după meciul dintre Centaur și Aleea Parc (2-1). Aceste două echipe erau deja calificate, dar nu au putut fi departajate, astfel că reprentanții organizatorilor au decis jucarea unui meci de clasament. Astfel, în urma acestui meci s-a stabilit ca și câștigătoare a grupei C echipa Centaur.

„Aștept aceleași meciuri bazate pe fair-play, meciuri în care respectul și dorința de victorie să joace rolurile cele mai importante”, ne-a declarat Andrei Chirvase, reprezentant al organizatorilor.

Sferturile de finală se vor desfășura sâmbătă pe Stadionul FEPA din Bârlad, cu începere de la ora 10. (A.A.)

Turneul Cartierelor din Bârlad și-a desemnat meciurile din sferturile de finală: Munteni Podeni – FEPA, Capșa – Phoenix, Centaur – Gară și Aleea Parc – Sporting Bârlad. Numele calificatelor se știau de sâmbăta trecută, dar nu s-au putut stabili decât alaltăieri după meciul dintre Centaur și Aleea Parc (2-1). Aceste două echipe erau deja calificate, dar nu au putut fi departajate, astfel că reprentanții organizatorilor au decis jucarea unui meci de clasament. Astfel, în urma acestui meci s-a stabilit ca și câștigătoare a grupei C echipa Centaur. „Aștept aceleași meciuri bazate pe fair-play, meciuri în care respectul și dorința de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile