Home / Sport / Turneul Cartierelor, meciuri eliminatorii stabilite

Turneul Cartierelor, meciuri eliminatorii stabilite

Turneul Cartierelor din Bârlad și-a desemnat meciurile din sferturile de finală: Munteni Podeni – FEPA, Capșa – Phoenix, Centaur – Gară și Aleea Parc – Sporting Bârlad.

Numele calificatelor se știau de sâmbăta trecută, dar nu s-au putut stabili decât alaltăieri după meciul dintre Centaur și Aleea Parc (2-1). Aceste două echipe erau deja calificate, dar nu au putut fi departajate, astfel că reprentanții organizatorilor au decis jucarea unui meci de clasament. Astfel, în urma acestui meci s-a stabilit ca și câștigătoare a grupei C echipa Centaur.

„Aștept aceleași meciuri bazate pe fair-play, meciuri în care respectul și dorința de victorie să joace rolurile cele mai importante”, ne-a declarat Andrei Chirvase, reprezentant al organizatorilor.

Sferturile de finală se vor desfășura sâmbătă pe Stadionul FEPA din Bârlad, cu începere de la ora 10. (A.A.)

Turneul Cartierelor din Bârlad și-a desemnat meciurile din sferturile de finală: Munteni Podeni – FEPA, Capșa – Phoenix, Centaur – Gară și Aleea Parc – Sporting Bârlad. Numele calificatelor se știau de sâmbăta trecută, dar nu s-au putut stabili decât alaltăieri după meciul dintre Centaur și Aleea Parc (2-1). Aceste două echipe erau deja calificate, dar nu au putut fi departajate, astfel că reprentanții organizatorilor au decis jucarea unui meci de clasament. Astfel, în urma acestui meci s-a stabilit ca și câștigătoare a grupei C echipa Centaur. „Aștept aceleași meciuri bazate pe fair-play, meciuri în care respectul și dorința de…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are un ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: