Home » Social » Vasluiul sub lupă – O bancă demnă de invidiat…

Vasluiul sub lupă – O bancă demnă de invidiat…

Un pensionar cu spirit tehnic a adaptat mobilierul stradal la ultimele cerințe în materie de relaxare. Pe șleau, a tapițat cu succes o bancă montată de Primăria Municipiului Vaslui între blocurile cu o populație majoritară de peste 60 de ani din cartierul „Donici”.

Cetățeanul, nemulțumit de modelul băncilor existente, a aplicat peste scânduri o plapumă veche, o folie galbenă de plastic și le-a sudat cu o panglică de material plastic. De acum înainte, bătrâneii cu dureri de oase nu vor mai suferi din cauza lemnului tare al băncii din cartier. (Bogdan RUSU)

Un pensionar cu spirit tehnic a adaptat mobilierul stradal la ultimele cerințe în materie de relaxare. Pe șleau, a tapițat cu succes o bancă montată de Primăria Municipiului Vaslui între blocurile cu o populație majoritară de peste 60 de ani din cartierul „Donici”. Cetățeanul, nemulțumit de modelul băncilor existente, a aplicat peste scânduri o plapumă veche, o folie galbenă de plastic și le-a sudat cu o panglică de material plastic. De acum înainte, bătrâneii cu dureri de oase nu vor mai suferi din cauza lemnului tare al băncii din cartier. (Bogdan RUSU)

Review Overview

User Rating: 4.85 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: