Home » Sanatate » Cardurile vor veni până pe 15 noiembrie

Cardurile vor veni până pe 15 noiembrie

Campania de distribuire a cardurilor de sănătate se află în plină desfășurare. Până la această dată, la Vaslui au fost distribuite 50.000 de carduri de sănătate. Aproape 500 de angajați ai Poștei, dintre care 350 de factori poștali, sunt angrenați în această activitate.

Se lucrează cu personal suplimentar, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Oamenii sunt serioși și își fac treaba profesionist. Avem probleme în mediul urban, unde unii cetățeni sunt plecați la țară. Suntem nevoiți să-i avizăm și să-i chemăm la ghișeele oficiilor poștale pentru a-și ridica aceste carduri de sănătate, care vor fi folosite de la 1 ianuarie 2015”, a declarat Nicuță Marcu, șeful Oficiului Județean de Poșta (OJP) Vaslui.

În cazul în care cetățenii nu sunt găsiți acasă, poștașul lasă un aviz. Cardul se predă personal titularului, așa că cei care nu sunt găsiți la domiciliu, vor trebui să se prezinte la poștă cu avizul primit. Reprezentantul OJP Vaslui a mai spus că unele carduri au fost returnate la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) pentru că titularii sunt plecați în străinătate.

Colaborarea cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Vaslui și cu medicii de familie din mediul rural este foarte bună. Facem tot posibilul ca distribuirea cardurilor să se încheie pe 15 noiembrie. Noi suntem interesați ca această convenție cu CJAS Vaslui să se deruleze în condiții foarte bune, pentru a ne încasa banii”, a mai menționat Nicuță Marcu, șeful OJP Vaslui. (Mihaela NICULESCU)

Campania de distribuire a cardurilor de sănătate se află în plină desfășurare. Până la această dată, la Vaslui au fost distribuite 50.000 de carduri de sănătate. Aproape 500 de angajați ai Poștei, dintre care 350 de factori poștali, sunt angrenați în această activitate. „Se lucrează cu personal suplimentar, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Oamenii sunt serioși și își fac treaba profesionist. Avem probleme în mediul urban, unde unii cetățeni sunt plecați la țară. Suntem nevoiți să-i avizăm și să-i chemăm la ghișeele oficiilor poștale pentru a-și ridica aceste carduri de sănătate, care vor fi folosite de la 1…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: