Home » Social » Copilul meu – Daria are trei câini de jucărie

Copilul meu – Daria are trei câini de jucărie

Daria are patru ani și nouă luni și este o fetiță tare isteață. Îi place mult să meargă la grădiniță să se joace cu copiii, dar cel mai mult îi place să se joace cu Pufi, Alexandra și Iuliana, cei trei cățeluși de jucărie pe care îi are de la tata. Pe Pufi o îndrăgește cel mai tare, motiv pentru care, nu se dezlipește de ea nicio clipă.

O fetiță veselă de fel, Daria are o mică supărare: că tata e plecat în Spania și ea a rămas doar cu mama și sora ei Antonia, care o mai trage de păr din când în când. Supărarea nu durează însă prea mult, întrucât Daria, deși are doar patru ani și nouă luni, e conștientă că tata e plecat pentru binele ei și mai ales să-i aducă o tabletă mult dorită. Când va fi mare, micuța vrea să se facă „doctoriță”, să ajute oamenii aflați în suferință. (R.N.)

Daria are patru ani și nouă luni și este o fetiță tare isteață. Îi place mult să meargă la grădiniță să se joace cu copiii, dar cel mai mult îi place să se joace cu Pufi, Alexandra și Iuliana, cei trei cățeluși de jucărie pe care îi are de la tata. Pe Pufi o îndrăgește cel mai tare, motiv pentru care, nu se dezlipește de ea nicio clipă. O fetiță veselă de fel, Daria are o mică supărare: că tata e plecat în Spania și ea a rămas doar cu mama și sora ei Antonia, care o mai trage de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: