Home » Sport » Învinși pe teren propriu

Învinși pe teren propriu

HC Vaslui nu a reușit nici sâmbătă să depășească pasa proastă prin care trece, înregistrând cea de-a patra înfrângere din acest sezon, pierzând meciul cu Dinamo București, scor 27-33(11-15).

George VARZARI

HC Vaslui a fost învinsă sâmbătă, în cadrul etapei a IX-a a Ligii Naționale, în meciul cu Dinamo București. Încă de la început portarul vasluian a avut o evoluție spectaculoasă, însă pe faza de atac echipa nu prea a contat. În minutul cinci, dinamovișii au condus la diferență de două goluri, scor 1-3. La mijlocul reprizei, vasluienii au reușit să reducă din diferență, scor 5-6. Spre finalul primei reprize, pe fondul greșelilor din ofensivă, vasluienii au întrat la cabine cu un handicap de patru goluri, scor 11-15.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=z9O3LDWufSg&w=560&h=315]

A doua repriză a început prost pentru HC Vaslui, iar la numai patru minute de la reluarea jocului vasluienii erau conduși cu trei goluri, scor 14-17. În minutul 46 al meciului, tabela indica 20-24 în favoarea oaspeților. Leonard Bibirig a cerut un time-out în minutul 51, dar echipa nu a mai contat prea mult pe tabela de marcaj. Spre final, dinamoviștii ne-au arătat diferența valoare, reușind o aeriană superbă. Finalul meciului a găsit echipa noastră la o diferență de șase goluri, scor 27-33.

În acest moment, HC Vaslui după cele nouă jocuri disputate în Liga Națională, a adunat opt puncte, cu două victorii, două egaluri și cinci înfrângeri.

HC Vaslui nu a reușit nici sâmbătă să depășească pasa proastă prin care trece, înregistrând cea de-a patra înfrângere din acest sezon, pierzând meciul cu Dinamo București, scor 27-33(11-15). George VARZARI HC Vaslui a fost învinsă sâmbătă, în cadrul etapei a IX-a a Ligii Naționale, în meciul cu Dinamo București. Încă de la început portarul vasluian a avut o evoluție spectaculoasă, însă pe faza de atac echipa nu prea a contat. În minutul cinci, dinamovișii au condus la diferență de două goluri, scor 1-3. La mijlocul reprizei, vasluienii au reușit să reducă din diferență, scor 5-6. Spre finalul primei reprize,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: