Home » Justitie » Lovită pe trecerea de pietoni

Lovită pe trecerea de pietoni

Sâmbătă, 18 octombrie 2014, în jurul orei 13, I.V., o adolescentă de 17 ani din Zorleni, a fost cât pe ce să-și piardă viața în timp ce traversa regulamentar, la intersecția străzilor Aleea Siret cu Republicii. Un șofer grăbit, care conducea un autoturism Volkswagen Passat, nu a redus viteza și a virat la dreapta, lovind în plin fata și părăsind locul accidentului.

Am văzut cum tânăra s-a rostogolit în aer peste mașină și am crezut că a murit. Am văzut-o sângerând. Ambulanța a ajuns rapid și a luat-o în primire”, a declarat o vânzătoare de la magazinul aflat în apropierea intersecției.

Identificat după numărul mașinii, șoferul P.G. din Bârlad a fost testat cu aparatul alcooltest și s-a constatat că acesta nu consumase băuturi alcoolice. Întrebat de ce a plecat de la fața locului, șoferul a spus că a discutat cu victima, iar aceasta a spus că nu are nimic și nu vrea să meargă la spital. După câteva minute, a simțit că îi este rău și a chemat ambulanța. Transportată la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman”, fata a fost examinată inclusiv radiologic, i s-a pus diagnosticul de policontuzii și a dorit să plece acasă. Polițiștii vor trebui să afle dacă șoferul a mințit sau nu.

În cauză, se va întocmi dosar penal șoferului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, a declarat scms. Mihaela ștraub, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Intersecția din zona Stadion a străzilor Aleea Siret cu Republicii este locul în care în ultimul an s-au produs mai multe accidente de circulație, unele chiar pe trecerea de pietoni. Cele mai multe accidente au fost simple tamponări. (Mihaela NICULESCU)

Sâmbătă, 18 octombrie 2014, în jurul orei 13, I.V., o adolescentă de 17 ani din Zorleni, a fost cât pe ce să-și piardă viața în timp ce traversa regulamentar, la intersecția străzilor Aleea Siret cu Republicii. Un șofer grăbit, care conducea un autoturism Volkswagen Passat, nu a redus viteza și a virat la dreapta, lovind în plin fata și părăsind locul accidentului. „Am văzut cum tânăra s-a rostogolit în aer peste mașină și am crezut că a murit. Am văzut-o sângerând. Ambulanța a ajuns rapid și a luat-o în primire”, a declarat o vânzătoare de la magazinul aflat în apropierea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: