Home » Justitie » Conducători auto prinși după ce s-au „ciocnit" și au fugit

Conducători auto prinși după ce s-au „ciocnit" și au fugit

Polițiștii au identificat doi conducători auto care au fost implicați în accidente rutiere și au părăsit locului faptei, fără a încuviința poliția.

Sâmbătă seara, polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe un sector de drum situat în afara comunei Fălciu a avut loc un accident de circulație, iar conducătorul auto implicat a părăsit locul faptei fără înștiințarea poliției.

Constantin C., de 69 ani, domiciliat în municipiul Brașov, conducea un autovehicul din direcția Fălciu către Berezeni. La un moment dat, din cauza neatenției în conducere a acroșat un biciclist care circula în aceeași direcție de mers. După producerea accidentului, conducătorul auto a discutat cu biciclistul, Nicolae C., în vârstă de 75 ani, din comuna Berezeni, afirmând că acesta i-a solicitat să-l transporte în apropiere de domiciliu.

Ulterior, o rudă a biciclistul a sesizat polițiștii despre producerea accidentului, iar victima a fost transportată la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” Huși pentru îngrijiri medicale. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni au identificat conducătorul auto. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În aceeași zi, la numărul de urgență 112, Poliția municipiului Bârlad a fost sesizată despre producerea unui accident de circulație pe strada Siret (zona stadion). Polițiștii Biroului Rutier Bârlad au efectuat cercetări la fața locului stabilind faptul că Gheorghiță P., în vârstă de 58 ani, din municipiul Bârlad a condus un autovehicul pe strada Siret. La o trecere pentru pietoni a accidentat o tânără în vârstă de 17 ani, domiciliată în comuna Zorleni, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Conducătorul auto a afirmat faptul că a discutat cu victima și întrucât aceasta nu suferise vătămări corporale, a plecat de la locul evenimentului. Ulterior, tânăra a fost transportată la Spitalul municipal de Urgență Bârlad, unde a fost diagnosticată cu „policontuzii”.

Polițiștii Biroului Rutier Bârlad au identificat conducătorul auto, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că nu a consumat băuturi alcoolice.

În cele două cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. (Roxana NĂSTASĂ)

Polițiștii au identificat doi conducători auto care au fost implicați în accidente rutiere și au părăsit locului faptei, fără a încuviința poliția. Sâmbătă seara, polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe un sector de drum situat în afara comunei Fălciu a avut loc un accident de circulație, iar conducătorul auto implicat a părăsit locul faptei fără înștiințarea poliției. Constantin C., de 69 ani, domiciliat în municipiul Brașov, conducea un autovehicul din direcția Fălciu către Berezeni. La un moment dat, din cauza neatenției în conducere a acroșat un biciclist care circula în aceeași direcție de mers. După producerea accidentului, conducătorul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: