Home » Sport » Spectacol în liga a IV-a

Spectacol în liga a IV-a

După victoria la scor de handbal a echipei Atletico Vaslui în meciul din deplasare cu Avântul Zăpodeni, a venit rândul echipei FC Vaslui să câștige la scor deplasarea la Viitorul Văleni, încheiată 1-8.

 George VARZARI

 Deși confruntarea dintre Viitorul Văleni și FC Vaslui se anunța a fi una echilibrată, ambele echipe aflându-se pe podiumul seriei (pozițiile secundă și terță), vasluienii au tratat meciul cu multă degajare, reușind un zdrobitor 1-8. În urma acestui meci, FC Vaslui și-a menținut poziția a doua în clasamentul ligii a IV județene, cu 10 puncte câștigate din trei victorii, un egal și o înfrângere.

Liderul clasamentului este Atletico Vaslui, cu 12 puncte și un golaveraj de invidiat: 31 de goluri înscrise și doar două primite.

În umrătoarea etapă, FC Vaslui va juca cu Victoria Muntenii de Jos, meci ce se va disputa pe terenul de antrenament din Vaslui, sâmbătă, pe 26 octombrie.

În aceași etapă, Ateltico Vaslui a zdrobit echipa Avântu Zăpodeni, scor 0-15. Oaspeții nu și-a putut reveni din rușinea din etapa trecută, în meciul cu Smart Negrești, în care a încasat 20 de goluri, scor 20-3, șI a încasat alte 15 goluri de la liderul clasamentului, Atletico Vaslui. Marcatorii meciului au fost Agache și Tabără, ambii cu un hat-trick, urmați de Crăciun, Bolboceanu și Gajură, cu câte trei goluri, alături de Pălăduță, Manea și Jitaru, care au împărțit cele trei goluri în mod egal.

AS Victoria Muntenii de Jos a întâlnit pe propriul teren echipa Viitorul Rebricea, într-un meci plin emoții, terminat 2-3 în favoarea oaspeților. Încă de la început oaspeții au înscris prin Mihăiță Apostu, în minutul 1 al partidei, dintr-o fază contestată de gazde. Mingea a lovit bara transversală, căzând după linia porții. La doar 8 minute distanță, oaspeții au mai marcat odată prin Costel Florea, ducând scorul la 0-2. În minutul 16, același Florea era la un pas de a face 0-3, fiind la un metru de poarta goală, dar ratând preluarea. Abia în minutul 73 gazdele s-au mai dezmorțit, prin lovitura de 11 metri executată impecabil de Munteanu. În minutul 83, Apostu de la Viitorul Rebricea a dat golul victoriei, după ce a profitat de o degajare lungă, reușind să înscrie fără emoții din opt metri, pentru scorul de 1-3. În minutul 85, Victoria Muntenii de Jos au mai redus din diferență, însă nu suficient pentru a scoate măcar un egal, scor final 2-3 pentru Viitorul Rebricea.

ACS Inter Sport Vaslui a primit vizita celor de la Dinamic Botești, în care oaspeții au câștigat cu scorul de 2-1. La finalul etapei a V-a, lider al clasamentului este Atletico Vaslui, cu cele 12 puncte câștigate, urmată de FC Vaslui, cu 10 puncte, podiumul fiind completat de FC Gârceni la distanță de numai un punct de locul doi. Codașele clasamentului sunt FC Magic Vaslui, fără niciun meci câștigat în actuala ediție de campionat, urmată de Avântul Zăpodeni și Dinamic Botești, cu câte trei puncte fiecare.

După victoria la scor de handbal a echipei Atletico Vaslui în meciul din deplasare cu Avântul Zăpodeni, a venit rândul echipei FC Vaslui să câștige la scor deplasarea la Viitorul Văleni, încheiată 1-8.  George VARZARI  Deși confruntarea dintre Viitorul Văleni și FC Vaslui se anunța a fi una echilibrată, ambele echipe aflându-se pe podiumul seriei (pozițiile secundă și terță), vasluienii au tratat meciul cu multă degajare, reușind un zdrobitor 1-8. În urma acestui meci, FC Vaslui și-a menținut poziția a doua în clasamentul ligii a IV județene, cu 10 puncte câștigate din trei victorii, un egal și o înfrângere. Liderul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile