Home » Administratie » Ajutoare de minimis pentru fermierii vasluieni

Ajutoare de minimis pentru fermierii vasluieni

Având în vedere inundațiile și ploile masive care au căzut în județul Vaslui în perioada mai-iulie și care au produs pagube în sectorul apicol, crescătorii de albine vor beneficia de sprijin financiar de până la patru lei/familie de albine pentru o stupină de maxim 75 de familii de albine și de un ajutor de 7,5 lei/familie de albine pentru o stupină cu peste 75 de familii. Cei interesați pot depunde cererile de ajutor până la sfârșitul lunii octombrie 2014.

Deasemenea, conform Hotărârii de Guvern 873/2014, privind achiziționarea de berbeci de reproducție din rase specializate de către producătorii agricoli sau achiziționarea de junici de rasă, crescătorii beneficiază de sprijin financiar de până la 2.500 de lei/cap de berbec de rasă achiziționat și de 5.000 de lei/cap junică din rasă specializată. Pentru acest timp de ajutor, termenul limită de depunere a cererilor este 10 noiembrie 2014. (A.C.)

Având în vedere inundațiile și ploile masive care au căzut în județul Vaslui în perioada mai-iulie și care au produs pagube în sectorul apicol, crescătorii de albine vor beneficia de sprijin financiar de până la patru lei/familie de albine pentru o stupină de maxim 75 de familii de albine și de un ajutor de 7,5 lei/familie de albine pentru o stupină cu peste 75 de familii. Cei interesați pot depunde cererile de ajutor până la sfârșitul lunii octombrie 2014. Deasemenea, conform Hotărârii de Guvern 873/2014, privind achiziționarea de berbeci de reproducție din rase specializate de către producătorii agricoli sau achiziționarea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: