Home » Invatamant » Concurs școlar la liceul Codreanu

Concurs școlar la liceul Codreanu

La Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad va avea loc vineri, 24 octombrie concursul școlar „Și eu sunt codrenist”. Acest concurs este rezervat tuturor claselor de-a IX-a din liceu și are două probe. Prima probă, cea teoretică, include întrebări despre fondarea și evoluția școlii și despre personalitățile reprezentative din istoria școlii. A doua probă este una artistică. Elevii vor prezenta un program artistic la alegere.

La proba teoretică fiecare clasă va fi reprezentată trei elevi, pe când la artistică un maxim de opt elevi.

Înaintea concursului, de la ora nouă și jumătate se va ține o slujbă de sfințire susținută de preotul Petru Giușcă, urmând ca între orele 10 și 13 să se țină concursul.

Evenimentul este organizat de conducerea liceului și coordonat de profesorul Cristina Oprea. (A.A.)

La Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” Bârlad va avea loc vineri, 24 octombrie concursul școlar „Și eu sunt codrenist”. Acest concurs este rezervat tuturor claselor de-a IX-a din liceu și are două probe. Prima probă, cea teoretică, include întrebări despre fondarea și evoluția școlii și despre personalitățile reprezentative din istoria școlii. A doua probă este una artistică. Elevii vor prezenta un program artistic la alegere. La proba teoretică fiecare clasă va fi reprezentată trei elevi, pe când la artistică un maxim de opt elevi. Înaintea concursului, de la ora nouă și jumătate se va ține o slujbă de sfințire susținută…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: