Home » Social » Copilul meu: Robert vrea să fie mecanic de tren

Copilul meu: Robert vrea să fie mecanic de tren

Are patru ani și e cel mai mic din grupă de la grădiniță. Deși mulți spun că e un băiat cuminte și înțelegător, Robert se declară „puțin obraznic” pentru că mai face câte o boacănă din când în când și nu se joacă în liniște, fapt care o supără pe mama. Acasă îi place să se joace cu jucăriile sale preferate – două mașini și un tractor – și să mai stea cu surioara lui mai mică, Ana Elena. Îi plac poeziile, cântecelele și deși are doar patru ani, se acomodează ușor în orice împrejurare.

Întrebat ce vrea să se facă când va fi mare, micuțul a dat un răspuns la care nu se aștepta nimeni: mecanic de tren. Această dorință vine în urma unei călătorii cu trenul, călătorie care i-a plăcut așa mult încât e convins că e făcut pentru o asemenea meserie. (R.N.)

Are patru ani și e cel mai mic din grupă de la grădiniță. Deși mulți spun că e un băiat cuminte și înțelegător, Robert se declară "puțin obraznic" pentru că mai face câte o boacănă din când în când și nu se joacă în liniște, fapt care o supără pe mama. Acasă îi place să se joace cu jucăriile sale preferate - două mașini și un tractor - și să mai stea cu surioara lui mai mică, Ana Elena. Îi plac poeziile, cântecelele și deși are doar patru ani, se acomodează ușor în orice împrejurare. Întrebat ce vrea să se…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile