Home » Administratie » Drumurile județene, pregătie pentru zăpezi

Drumurile județene, pregătie pentru zăpezi

În vederea asigurării unei bune funcționări a drumurilor, Consiliului Județean (CJ) Vaslui a anunțat că lucrările pentru întâmpinarea sezonului rece sunt în grafic, astfel încât pe drumurile județene să nu existe probleme în trafiul rutier odată cu venirea ninsorilor.

„Pregătirile pentru iarnă sunt în plină desfășurare. Am fost numit din partea Consiliului Județean în comandamentul care va răspunde de deszăpezire. Suntem în plină campanie de reparație a utilajelor și transport al materialelor antiderapante, în zonele cu probleme și la drumurile situate în pante. Pietruirea drumurilor este pe ultima sută de metri și sper ca prin societatea noastră de drumuri să putem duce la bun sfârșit toate sarcinile pe domeniul deszăpezire”, a declarat Vasile Mihalachi, vicepreședintele CJ Vaslui. (Bogdan RUSU)

În vederea asigurării unei bune funcționări a drumurilor, Consiliului Județean (CJ) Vaslui a anunțat că lucrările pentru întâmpinarea sezonului rece sunt în grafic, astfel încât pe drumurile județene să nu existe probleme în trafiul rutier odată cu venirea ninsorilor. "Pregătirile pentru iarnă sunt în plină desfășurare. Am fost numit din partea Consiliului Județean în comandamentul care va răspunde de deszăpezire. Suntem în plină campanie de reparație a utilajelor și transport al materialelor antiderapante, în zonele cu probleme și la drumurile situate în pante. Pietruirea drumurilor este pe ultima sută de metri și sper ca prin societatea noastră de drumuri să…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: