Home » Sanatate » Mâncare fără carne la Spitalul de Urgențe Vaslui

Mâncare fără carne la Spitalul de Urgențe Vaslui

De mai bine de două săptămâni, pacienții din cadrul Spitalului de Urgență Vaslui nu au mai primit mâncare pe bază de carne. Furnizorii de preparate au decis unilateral că nu mai acceptă instrumente de plată la 60 de zile, deși acest lucru este specificat în contractul de furnizare.

Au trecut mai bine de două săptămâni de când pacienții din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui nu mai primesc mâncare cu carne. Firmele care au încheiate contracte pentru furnizare de produse din carne au hotărât să nu mai livreze către cea mai mare unitate sanitară din județ, nemulțumite fiind de faptul că plata se face la 60 de zile de la data livrării.

“Societățile refuză practic să participe la licitațiile pe care spitalul le organizează, fiindcă preferă sistemul de plată la livrarea produselor. Mâncarea din spital este bună, spunem noi. Bolnavii primesc varză, cartofi, fasole, brânză și alte produse lactate. Dacă vom găsi înțelegere din partea societăților care furnizează carne, problema va fi rezolvată. Sperăm ca în cel mult o lună de zile să încheiem contract cu o firmă care să livreze carne în spital”, a declarat Ana Rinder, managerul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. (George VARZARI)

De mai bine de două săptămâni, pacienții din cadrul Spitalului de Urgență Vaslui nu au mai primit mâncare pe bază de carne. Furnizorii de preparate au decis unilateral că nu mai acceptă instrumente de plată la 60 de zile, deși acest lucru este specificat în contractul de furnizare. Au trecut mai bine de două săptămâni de când pacienții din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui nu mai primesc mâncare cu carne. Firmele care au încheiate contracte pentru furnizare de produse din carne au hotărât să nu mai livreze către cea mai mare unitate sanitară din județ, nemulțumite fiind de faptul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: