Home / Sport / Turneul cartierelor și-a desemnat cele mai bune echipe

Turneul cartierelor și-a desemnat cele mai bune echipe

Sâmbătă, în ciuda ploii și a terenului greu practicabil, amatori de fotbal din Bârlad au făcut tot posibilul pentru a ieși câștigători. Astfel, au fost meciuri care s-au desfășurat de o singură parte a terenului, cum ar fi Sporting Bârlad – Aleea Parc (10-0) și Centaur – Gară (6-0). Celelalte meciuri au fost mult mai disputate. Phoenix – Capșa s-a terminat 0-0 (6-5 după penaltiuri), după un meci în care ambele echipele s-au apropiat cu greu de poarta adversă.

Munteni Podeni – FEPA (2-1) a fost, de asemenea, un meci echilibrat, echipa FEPA conducând după prima repriză. Munteni-Podeni a revenit in extremis pe final după două goluri în mai puțin de cinci minute (ambele în urma unor lovituri de colț).

”Astăzi (sâmbătă – n.r.) am văzut patru meciuri foarte bune, din care doar două echipe și-au arătat adevărata lor forță pe teren: Sporting Bârlad și Gară. Ele pornesc cu prima șansă la calificarea în finală”, ne-a declarat Andrei Chirvase, reprezentant al organizatorilor.

Meciurile din semifinale sunt: Sporting Bârlad – Munteni Podeni și Phoenix – Gară și se vor juca sâmbătă, 25 octombrie, cu începere de la ora 10. (A.A.)

Sâmbătă, în ciuda ploii și a terenului greu practicabil, amatori de fotbal din Bârlad au făcut tot posibilul pentru a ieși câștigători. Astfel, au fost meciuri care s-au desfășurat de o singură parte a terenului, cum ar fi Sporting Bârlad – Aleea Parc (10-0) și Centaur – Gară (6-0). Celelalte meciuri au fost mult mai disputate. Phoenix – Capșa s-a terminat 0-0 (6-5 după penaltiuri), după un meci în care ambele echipele s-au apropiat cu greu de poarta adversă. Munteni Podeni – FEPA (2-1) a fost, de asemenea, un meci echilibrat, echipa FEPA conducând după prima repriză. Munteni-Podeni a revenit…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: