Home » Sport » Cronos Bârlad, la startul Campionatului de oină în sală

Cronos Bârlad, la startul Campionatului de oină în sală

Asociația Sportivă „Cronos” din cadrul Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” Bârlad va participa la finele săptămânii la Campionatul Național de Oină în sală (oina în șase) rezervat juniorilor. Evenimentul va avea loc în comuna Recea, județul Brașov și va aduna la start mai multe echipe din toată țara.

Liceul bârlădean va participa cu două echipe conduse de profesorul Sergiu Frangulea.

„Ne ducem acolo cu speranța că vom face o figură plăcută, având în vedere că în anii trecuți au am fost pe podium”, ne-a declarat Sergiu Frangulea, profesor și antrenor al echipelor bârlădene.

Lotul asociației „Cronos” Bârlad, pentru acest campionat, este din compus din elevii: Mihăiță Benea și Dănuț Adrian Dănilă (clasa a XII-a), Claudiu Alexandru Popa (clasa a XI-a), Gabriel Samoilă, Emanuel Ionuț Hrițuc, George Emanuel Macovei, Ionuț Alexandru Angheluță și Gabriel Claudiu Madeș (clasa a X-a), Mihai Andrei Miron, Constantin Patriche, Gabriel Irimia, Dragoș Frunză și Edward Ștefan Cain (clasa a IX-a).

La echipele de juniori II sunt eligibili doar sportivi din clasele a IX-a și a X-a, iar pentru juniori I jucătorii sunt de la clasele a XI-a și a XII-a, dar pot participa și jucători mai mici. Datorită acestui fapt, Frangulea va folosi în cadrul echipei sale, superioare ca vârstă, și elevi din clasele mai mici.

Anul trecut la Campionatul Național, Cronos Bârlad a obținut o medalie de bronz prin echipa de juniori I, iar acum doi ani, ambele echipe, juniori I și II, au obținut același tip de medalie, bronz.

La acest campionat participă și formația Biruința Gherăești (jud. Neamț), cea mai titrată echipă a ultimilor ani, mulți dintre componenți fiind legitimați la Liceul cu Program Sportiv CSS Roman. (A.A.)

Asociația Sportivă „Cronos” din cadrul Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” Bârlad va participa la finele săptămânii la Campionatul Național de Oină în sală (oina în șase) rezervat juniorilor. Evenimentul va avea loc în comuna Recea, județul Brașov și va aduna la start mai multe echipe din toată țara. Liceul bârlădean va participa cu două echipe conduse de profesorul Sergiu Frangulea. „Ne ducem acolo cu speranța că vom face o figură plăcută, având în vedere că în anii trecuți au am fost pe podium”, ne-a declarat Sergiu Frangulea, profesor și antrenor al echipelor bârlădene. Lotul asociației „Cronos” Bârlad, pentru acest campionat, este…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: