Home » Sanatate » Întâlnire cu ușile închise la spitalul bârlădean

Întâlnire cu ușile închise la spitalul bârlădean

Dorința medicilor din cadrul Spitalului de urgență „Elena Beldiman” Bârlad de a-l avea în față pe primarul Constantin Constantinescu, pentru a-i cere explicații privind criza financiară în care se află unitatea, se va îndeplini vineri, la ora 11.

Anunțul a fost făcut de primarul Constantinescu ieri, în cadrul unei conferințe de presă: „Va avea loc o întâlnire de lucru la care, în afară de mine, vor mai participa conducerea spitalului, șefii de secții, membrii Consiliului de Administrație ai spitalului și deputatul Adrian Solomon”.

Edilul-șef a precizat că presa nu va avea acces la această întâlnire, ziariștii fiind nevoiți să se mulțumească doar cu declarațiile pe care le va da la final. (S.M.)

Dorința medicilor din cadrul Spitalului de urgență "Elena Beldiman" Bârlad de a-l avea în față pe primarul Constantin Constantinescu, pentru a-i cere explicații privind criza financiară în care se află unitatea, se va îndeplini vineri, la ora 11. Anunțul a fost făcut de primarul Constantinescu ieri, în cadrul unei conferințe de presă: "Va avea loc o întâlnire de lucru la care, în afară de mine, vor mai participa conducerea spitalului, șefii de secții, membrii Consiliului de Administrație ai spitalului și deputatul Adrian Solomon". Edilul-șef a precizat că presa nu va avea acces la această întâlnire, ziariștii fiind nevoiți să se…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

3 comments

  1. Miine o sa fie pupincuristii DOAMNEI MANAGER prezenti… Impreuna cu neamurile dumneaiei de la personal si alte sectoare, puse bine pe functii…
    Cei care au ceva de spus nu vor fi lasati… Nu trebuie sa iasa din cuvant daca vrea sa mai fie Manager… E un test pentru ea… Daca stie sa fie buna pupincurista sau….

  2. Draga Dana, intotdeauna cand managerul , numit in trecut director de Spital era inlocuit, ex contabil sef / actual director financiar contabil preia atributiile primului pana se numeste Directorul/Managerul. Asa a fost intotdeauna. Cred ca ai putin timp de cand lucrezi in acest spital . Repet – asa a fost mereu, nu a facut nimic dna Chirila pentru a fi numita manager, asa curg la institutiile publice , gen spitale , aceste inlocuiri.

  3. Sper sa participe la intalnirea secreta si Fioroasa Sefa de la Farmcacie, dna Preda

%d blogeri au apreciat: