Home » Administratie » Sărbătoare la Palat

Sărbătoare la Palat

Clădirea Palatului Comunal Bârlad (Primăriei) împlinește 80 de ani de când a fost pusă în funcțiune.

Pe 31 octombrie, clădirea Palatului Comunal al municipiului Bârlad (Primăria) împlinește 80 de ani de existență, eveniment care va fi marcat la sfârșitul acestei săptămâni printr-o serie de manifestări la care sunt invitați și cetățenii orașului.

Vineri, la ora 10, sub genericul „Bârladul de altădată” va avea loc vernisajul unei expoziții de fotografii și cărți poștale cu imagini ale urbei surprinse de-a lungul vremii.

„În aceeași zi va fi lansată publicația «Actualitatea bârlădeană», editată de Consiliul Local, și, de asemenea, va fi relansat site-ul primăriei într-o nouă prezentare”, a declarat primarul Constantin Constantinescu, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc ieri.

Vineri a fost declarată Ziua porților deschise pentru Primăria Bârlad, Centrul multimedia (fostul cinematograf „Victoria”, Centrul de revitalizare corporală (fosta Baie comunală) și Centrul cultural „Mihai Eminescu”. Orice cetățean care dorește să viziteze cele patru clădiri o poate face între orele 11 și 17.

Sâmbătă și duminică porțile vor fi deschise pentru a permite intrararea liberă bârlădenilor care doresc să viziteze Muzeul „Vasile Pârvan” și Grădina Zoologică, în timpul orarului de funcționare ale celor două instituții.

Tot duminică, la ora 11, cei care vor vizita muzeul au prilejul de asista la vernisajul expoziției de pictură a maestrului Corneliu Vasilescu, care împlinește în ziua respectivă vârsta de 80 de ani. (S.M.)

Clădirea Palatului Comunal Bârlad (Primăriei) împlinește 80 de ani de când a fost pusă în funcțiune. Pe 31 octombrie, clădirea Palatului Comunal al municipiului Bârlad (Primăria) împlinește 80 de ani de existență, eveniment care va fi marcat la sfârșitul acestei săptămâni printr-o serie de manifestări la care sunt invitați și cetățenii orașului. Vineri, la ora 10, sub genericul "Bârladul de altădată" va avea loc vernisajul unei expoziții de fotografii și cărți poștale cu imagini ale urbei surprinse de-a lungul vremii. "În aceeași zi va fi lansată publicația «Actualitatea bârlădeană», editată de Consiliul Local, și, de asemenea, va fi relansat site-ul…

Review Overview

User Rating: 3.75 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: