Home » Social » Un nou Festival la Vaslui

Un nou Festival la Vaslui

După un festival de umor și altul de muzică, Vasluiul va fi gazda și unui festival internațional de dans. Copii din toate colțurile țării, precum și din Vaslui de la licee, grădinițe și Palatul Copiilor își vor da întâlnire în pași de dans în cadrul Festivalului Internațional de Ștafete, Parcursuri Aplicative și Dans „Fair-Play”, ediția a XIII-a.

Evenimentul va avea loc sâmbătă și duminică, la Colegiul Economic „Anghel Rugină” și va debuta la ora 9, când va avea loc festivitatea de deschidere, urmată apoi cu pași repezi de concursul propriu-zis ce se va desfășura până la ora 14, iar de la ora 15 un spectacol-concurs „Dansul unește oamenii” va anima sufletele celor prezenți. Duminică, cei mai buni concurenți vor fi premiați și felicitați în cadrul festivității de premiere ce se va desfășura între orele 9-12.

În afara participării directe a copiilor de pe toate meleagurile țării, din Republica Moldova și din județ, Festivalul se bucură și de participarea indirectă a patru țări: Cehia, Bulgaria, Ucraina și Ungaria.

Așadar, în acest week-end, iubitorii de dans, de sport și nu numai sunt invitați să uite pentru câteva ore de griji și să ia parte la acest eveniment la care concurenții vor avea sarcina de a le transmite energia pozitivă și de a-i bucura cât se poate de mult. (R.N.)

După un festival de umor și altul de muzică, Vasluiul va fi gazda și unui festival internațional de dans. Copii din toate colțurile țării, precum și din Vaslui de la licee, grădinițe și Palatul Copiilor își vor da întâlnire în pași de dans în cadrul Festivalului Internațional de Ștafete, Parcursuri Aplicative și Dans "Fair-Play", ediția a XIII-a. Evenimentul va avea loc sâmbătă și duminică, la Colegiul Economic "Anghel Rugină" și va debuta la ora 9, când va avea loc festivitatea de deschidere, urmată apoi cu pași repezi de concursul propriu-zis ce se va desfășura până la ora 14, iar de…

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: