Home » Social » Vasluiul sub lupă – Parterul blocului, toaletă publică

Vasluiul sub lupă – Parterul blocului, toaletă publică

Un om bine îmbrăcat, la costum, ce pare că are manierele la el, dă peste cap părerile celor din jur și demonstrează o totală nesimțire.

Nemaiputând să se abțină probabil, omul și-a făcut nevoile unde a apucat: la colțul unui bloc din oraș, în văzul lumii, în treacătul și sub privirile copiilor. E drept că găsirea unei toalete publice ar fi fost o misiune dificilă, însă în mod sigur moralitatea ar fi impus alte soluții. Localnicii de la parterul blocului cu pricina în mod sigur nu au fost informați că acolo e toaletă publică. Apoi, gestul cetățeanului poate fi deranjant pentru trecători, dar și copii, care sunt obligați să vadă asemenea „fenomene”. (R.N.)

Un om bine îmbrăcat, la costum, ce pare că are manierele la el, dă peste cap părerile celor din jur și demonstrează o totală nesimțire. Nemaiputând să se abțină probabil, omul și-a făcut nevoile unde a apucat: la colțul unui bloc din oraș, în văzul lumii, în treacătul și sub privirile copiilor. E drept că găsirea unei toalete publice ar fi fost o misiune dificilă, însă în mod sigur moralitatea ar fi impus alte soluții. Localnicii de la parterul blocului cu pricina în mod sigur nu au fost informați că acolo e toaletă publică. Apoi, gestul cetățeanului poate fi deranjant…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. va invit la mine la bloc, sa vedeti sticle goale de la bere, peturi, urina, babe cu seminte n gura 12 ore pe zi, barfa… nu poti sa treci printre ei sa te duci acasa. daca spui ceva, o iei sau te cred nebun. handicapati de romania! jegosi si lepre cu pomana pe carduri, chipurile s handicapati si nu pot munci.

%d blogeri au apreciat: