Home » Administratie » Acțiune de colectare a deșeurilor

Acțiune de colectare a deșeurilor

Astăzi, 150 de elevi din liceele vasluiene vor participa la o acțiune de colectare a deșeurilor, organizată de Primăria Municipiului Vaslui.

Activitatea de ecologizare a spațiului public se va desfășura în cadrului proiectului „Creștera capacității de management a deșeurilor pentru un mediu cât mai curat în orașele Vaslui și Cahul”, ce are ca obiectiv eficientizarea activității de management a deșeurilor în cele două orașe, cu impact transfrontalier deosebit de important asupra îmbunătăírii vieții locuitorilor celor două comunități urbane. Uniunea Europeană a finanțat proiectul realizat de Primăria Vaslui cu 6.080.003, 54 de lei, în vederea abordării lipsei de echipamente specifice, de a promova la nivel transfrontalier un schimb de bune practici în domeniul salubrizării urbane și de conștientizare a locuitorilorcu privire la impactul deșeurilor asupra calitățíi mediului. (Bogdan RUSU)

Astăzi, 150 de elevi din liceele vasluiene vor participa la o acțiune de colectare a deșeurilor, organizată de Primăria Municipiului Vaslui. Activitatea de ecologizare a spațiului public se va desfășura în cadrului proiectului "Creștera capacității de management a deșeurilor pentru un mediu cât mai curat în orașele Vaslui și Cahul", ce are ca obiectiv eficientizarea activității de management a deșeurilor în cele două orașe, cu impact transfrontalier deosebit de important asupra îmbunătăírii vieții locuitorilor celor două comunități urbane. Uniunea Europeană a finanțat proiectul realizat de Primăria Vaslui cu 6.080.003, 54 de lei, în vederea abordării lipsei de echipamente specifice, de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile