Home » Administratie » Au venit alimentele de la UE

Au venit alimentele de la UE

De astăzi începe distribuirea cupoanelor pentru alimentele acordate de Uniunea Europeană persoanelor defavorizate. Cupoanele vor fi primite prin poștă, Oficiul Județean de Poștă Vaslui având de distribuit, până pe 16 noiembrie, 98.000 de cupoane în întreg județul. Valoarea pachetelor alimentare este, în acest an, de 120 de lei.

Predarea cupoanelor pentru alimente se va face pe baza cărților de identitate, direct la domiciliul persoanei nominalizate pe cupon, sau la un membru major al familiei, doar pe baza documentului de identitate. Dacă nu sunt găsiți acasă, beneficiarii pot merge la oficiul poștal pentru a-și ridica cupoanele”, a declarat Nicuță Marcu, șeful Oficiului Județean de Poșta Vaslui.

Beneficiarii acestor ajutoare europene sunt: șomerii, pensionarii invalizi, veteranii de război, beneficiarii ajutoarelor sociale, persoanele cu handicap și mai nou, beneficiarii alocațiilor de susținere.

Ajutoarele vor consta în alimente precum ulei, făină, paste făinoase, mălai, zahăr și conserve de carne. La Bârlad, acestea vor putea fi ridicate de la Centrul de Afaceri „Tutova”. (Mihaela NICULESCU)

De astăzi începe distribuirea cupoanelor pentru alimentele acordate de Uniunea Europeană persoanelor defavorizate. Cupoanele vor fi primite prin poștă, Oficiul Județean de Poștă Vaslui având de distribuit, până pe 16 noiembrie, 98.000 de cupoane în întreg județul. Valoarea pachetelor alimentare este, în acest an, de 120 de lei. „Predarea cupoanelor pentru alimente se va face pe baza cărților de identitate, direct la domiciliul persoanei nominalizate pe cupon, sau la un membru major al familiei, doar pe baza documentului de identitate. Dacă nu sunt găsiți acasă, beneficiarii pot merge la oficiul poștal pentru a-și ridica cupoanele”, a declarat Nicuță Marcu, șeful…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: