Home » Politic » Feraru, Boroș, Toporaș – Un trădător și doi lași

Feraru, Boroș, Toporaș – Un trădător și doi lași

„Ciprian Feraru este un trădător, iar ceilalți doi, Dumitru Bouroș și Cezar Toporaș, sunt niște lași”. Declarația îi aparține Elenei Monu, președintele interimar al PNL Bârlad, și vine la două săptămâni de la „dezertarea” din partid a celor trei foști liberali care au prins câte un loc în Consiliul Local Bârlad grație PNL.

Simona MIHĂILĂ

Reamintim că Feraru, fostul lider al liberalilor bârlădeni, s-a lepădat de partidul care l-a propulsat și a trecut la PSD, în timp ce Bouroș și Toporaș s-au declarat independenți.

„Din 1992, când în România au avut loc primele alegeri locale, nu s-a întâmplat niciodată ca PNL Bârlad să nu aibă nici măcar un consilier local. Unui trădător nu ai ce să-i ceri, însă Boroș și Toporaș puteau să aibă cel puțin onoarea de a renunța la funcția de consilier. Nu mai este vorba de lege, este vorba de onoare. Ei au ajuns acolo datorită electoratului liberal, nu pe cont propriu. Toți membrii liberali sunt consternați. Au avut de-a face cu un trădător și doi lași. Alte etichete nu am pentru aceste trei persoane”, a declarat Elena Monu.

După plecarea celor trei din partid, liberalii bârlădeni s-au întrunit pentru a forma un nou birou de conducere, în funcția de președinte fiind numită Elena Monu. Astăzi, componența biroului va fi validată de Biroul Județean. Dacă nu vor fi obiecții cu privire la persoanele propuse, noua structură de conducere va asigura interimatul până în 2016, când vor fi organizate alegeri.

„Ciprian Feraru este un trădător, iar ceilalți doi, Dumitru Bouroș și Cezar Toporaș, sunt niște lași”. Declarația îi aparține Elenei Monu, președintele interimar al PNL Bârlad, și vine la două săptămâni de la „dezertarea” din partid a celor trei foști liberali care au prins câte un loc în Consiliul Local Bârlad grație PNL. Simona MIHĂILĂ Reamintim că Feraru, fostul lider al liberalilor bârlădeni, s-a lepădat de partidul care l-a propulsat și a trecut la PSD, în timp ce Bouroș și Toporaș s-au declarat independenți. „Din 1992, când în România au avut loc primele alegeri locale, nu s-a întâmplat niciodată ca…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

5 comments

  1. Pacat de biroul care si a dat demisia. erau printre ei oameni de onoare… cine stie adevarul sa l spuna apropos de demisie…

  2. Foarte urat, Ramona, dna Monu este un om minunat. O sa ajungem cu totii babe si mosnegi, la timpul nostru si va durea sa ni se spuna asa. Familia dansei are deadline foarte inaintat, in jur de 100 de ani, asa ca … e in floarea varstei. Am vrea noi sa mai traim ca ei, sa fim geniali ca ei, capabili, cititi, culti, descurcareti

  3. Baba Monu, te cauta moartea pe acasa

  4. Felicitari d-le Feraru, urmeaza-ti calea!
    „LA MULTI ANI!

    • calea de traseist politic…., ați uitat să ziceți!
      Pentru bârlădeni acest individ nu a făcut nimic bun!
      Să vă reamintesc de chermezele (de exemplu, în decembrie 2013) pe care le organiza pentru membrii lui de partid, unde țopăia cu toate neisprăvitele, în timp ce la Pungești OAMENII stăteau nemâncați in frig pentru a se lupta cu sistemul politic din care făcea parte și Feraru Ciprian!
      FELICITĂRI merită doar OAMENII de la PUNGEȘTI, deoarece au fost integri si s-au opus politicienilor mincinoși, NU acest trădător de Feraru Ciprian, care fuge de la un partid la altul după ciolan!