Home » Administratie » Incendiu provocat intenționat la un depozit de furaje

Incendiu provocat intenționat la un depozit de furaje

Pompierii militari au intervenit, alaltăieri după-amiază pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje în localitatea Draxeni, comuna Rebricea.

La locul intervenției s-a deplasat un echipaj de stingere din cadrul Gărzii II Negrești, cu o autospecială de stingere, care a acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. În urma incendiului, au ars aproximativ 12 tone de furaje (lucernă și ovăz) și fânarul din lemn pe o suprafață de 80 de metri pătrați. Pompierii militari au reușit să salveze din calea flăcărilor adăpostul de animale și un alt depozit de furaje din apropiere. Se pare că incendiul a fost provocat în mod intenționat. (R.N.)

Pompierii militari au intervenit, alaltăieri după-amiază pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje în localitatea Draxeni, comuna Rebricea. La locul intervenției s-a deplasat un echipaj de stingere din cadrul Gărzii II Negrești, cu o autospecială de stingere, care a acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. În urma incendiului, au ars aproximativ 12 tone de furaje (lucernă și ovăz) și fânarul din lemn pe o suprafață de 80 de metri pătrați. Pompierii militari au reușit să salveze din calea flăcărilor adăpostul de animale și un alt depozit de furaje din apropiere. Se…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: