Home » Justitie » Prostituție în numele iubirii

Prostituție în numele iubirii

O tânără din Vaslui își acuză fostul iubit că a obligat-o să se prostitueze în străinătate. În apărarea sa, cel acuzat spune că fata a făcut lucrul acesta de bună voie și el ar fi avut intenții serioase cu ea. La plecarea în străinătate, fata era însărcinată cu un alt individ și avea o boală venerică despre care spune că nu știa nimic. Deși recunoaște că nu a fost ținută cu forța și că putea pleca oricând de lângă Don Juan-ul care i-a sucit mințile inițial, tânăra se simte lovită în orgoliu și cere despăgubiri morale de 100 de milioane de lei vechi.

Alexandru CROITORU

S-au cunoscut în vara anului trecut, prin intermediul unui prieten comun. Idila lor a durat două zile și s-a consumat prin motelurile din municipiul Vaslui. La finalul poveștii lor de iubire, băiatul a părăsit țara de baștină și s-a întors la muncă, în Marea Britanie. A continuat să țină legătura cu tânăra prin telefon și internet și, după două săptămâni de corespondență, i-a plătit acesteia biletul de avion să vină la el și să înceapă o relație.

Fata, părăsită și abandonată, își acuză acum fostul iubit că ar fi obligat-o să se prostitueze și pentru acest lucru dorește despăgubiri morale în valoare de 10.000 de lei noi. La plecarea din țară, fata era însărcinată deja cu un alt iubit de ocazie și, colac peste pupăză, era și purtătoarea unei boli venerice cu care s-a ales și iubitul ei venit de pe meleagurile Marii Britanii.

“În iunie 2013 am venit în țară și am cunoscut-o prin intermediul unui prieten comun. Am stat două zile acasă și în perioada asta am avut relații intime cu ea la un motel. Atunci am contactat și boala venerică. Am dorit o relație lungă și seriousă cu ea numai că, după ce a ajuns la mine în Anglia și am aflat despre sarcină și de boala pe care o purta, ceva s-a rupt în mine și mi-am schimbat atitudinea față de ea. Am cheltuit bani cu ea. În primele două săptămâni am scos-o în oraș, i-am cumpărat haine. Ea nu avea de muncă. Doar eu câștigam bani din renta pusă la dispoziție de statul englez pentru studenți, de 10.250 de lire sterline pe an. Față de pretențiile ei materiale, de 10.000 de lei, dacă voi avea cu ce, le voi plăti pentru a scăpa să mai fiu târât prin fața instanțelor de judecată”, a spus băiatul în fața magistraților.

Audiată și ea de magistrați, fata confirmă o mare parte din cele spuse de către fostul ei iubit. Ba mai mult, recunoaște că nu a fost ținută forțat în Anglia, dar nu a plecat decât atunci când, spune ea, nu a mai rezistat. În acel moment și-a sunat sora și i-a cerut să vină să o ia acasă pentru că nu mai avea bani.

”Ne-am cunoscut prin intermediul unui vecin și am avut amandoi o relație și sentimentală si sexuală. După ce a plecat, am continuat să vorbim la telefon și să îmi trimită mesaje. Am crezut că vom avea o relație de lungă durată și seriousă și am plecat după el în Anglia. El mi-a cumpărat biletul de avion și am plecat în calitate de prietenă a lui. Nu am știut niciodată, în schimb, cu ce se ocupa acolo să câștige bani. La un moment dat mi-a spus că muncește în construcții, dar toți prietenii lui de acolo m-au sfătuit să nu pun prea multe întrebări. Am crezut că vom locui împreună și că mă vă ajuta să-mi găsesc un loc de muncă, mai ales că mi-a spus că ne va fi bine la amândoi. Stăteam cu chirie într-o locuință unde mai erau chiriași români, dar nu mi-am făcut legături cu ei. Mi-a făcut cunoștință cu alți prieteni de-ai lui. Acolo am cunoscut trei fete care făceau parte dintr-o agenție de escorte. Dar, pentru a face bani, trebuia să te culci cu cel care iți solicita prezența. Și acei prieteni de-ai lui mi-ai spus că se poate câștiga bine cu asemenea ocupație. Am fost obligată, la un moment dat, să mă prostituez și eu, chiar dacă am refuzat să fac acest lucru. Dar, se schimbase față de mine și îmi reprosa de multe ori că nu fac nimic și că nu câștig nici un ban. Așa am ajuns să mă prostituez și am facut asta timp de două zile după care am plecat acasă, în țară. În timpul în care mă prostituam, venea o mașină și ne lua, pe mine și pe încă o româncă, seara, pe la 8-8.30 și stăteam într-o parcare până când eram solicitate. În prima seara eu nu am avut niciun client, dar am avut a doua seară trei sau patru. La fiecare câștigam 60 de lire sterline, partea mea. Când am plecat din țară, nu știam la ce mă duc. A profitat de situația mea materială. Îmi spunea că vrea să facă casă cu mine și m-a lăsat să înțeleg că are sentimente față de mine. Legat de faptul că eram însărcinată când am plecat din țară, nu știam de acest lucru. De sarcină și de faptul că eram bolnavă am aflat abia în Anglia. Acolo am fost la medic și am primit amândoi tratament, iar decizia de a avorta am luat-o împreună, folosindu-ne de asigurarea medicală a unei prietene comune. Recunosc că nu am fost ținută cu forța, puteam pleca oricând dar nu am făcut acest lucru deoarece mi-a fost rușine de familia mea și nu voiam să se afle că m-am prostituat. În seara în care nu am avut clienți, după ce am ajuns acasă, mi-a cerut să facem sex și, obosită, l-am refuzat. Atunci ne-am certat, am aruncat cu o pernă în el și mi-a dat o palmă. După acest incident mi-am sunat sora să vină să mă ia acasă”, a povestit tânăra în fața magistraților vasluieni.

Dosarul se află în acest moment pe masa judecătorilor, care vor decide dacă vor aviza favorbabil pretențiile morale ale fetei.

O tânără din Vaslui își acuză fostul iubit că a obligat-o să se prostitueze în străinătate. În apărarea sa, cel acuzat spune că fata a făcut lucrul acesta de bună voie și el ar fi avut intenții serioase cu ea. La plecarea în străinătate, fata era însărcinată cu un alt individ și avea o boală venerică despre care spune că nu știa nimic. Deși recunoaște că nu a fost ținută cu forța și că putea pleca oricând de lângă Don Juan-ul care i-a sucit mințile inițial, tânăra se simte lovită în orgoliu și cere despăgubiri morale de 100 de milioane…

Review Overview

User Rating: 0.7 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

One comment

  1. Ce ieftin ai scapat! Esti alintata! Altele au patit-o mult mai rau! Norocoaso care esti!

%d blogeri au apreciat: