Home » Justitie » Țeapă de zile mari la „fabrica” de fișe auto

Țeapă de zile mari la „fabrica” de fișe auto

După ce au eliberat fișe auto pe bandă rulantă fără a examina pacienții și au fost luați la întrebări de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, cei de la clinica New Central Med și-au închis porțile dintr-odată, lăsând zeci de vasluieni ochii în soare. Aceștia au plătit pentru fișele medicale auto, însă nu au fost examinați. Oficialii clinicii refuză să le dea banii înapoi și îi cheamă la punctul de lucru din Bacău pentru examinare.

Roxana NĂSTASĂ

Alex Stroescu, un tânăr din Vaslui, spune că a fost la clinica New Central Med săptămâna trecută pentru a-și face fișa medicală auto. A plătit suma de 150 de lei și a fost programat pentru a fi examinat peste câteva zile. Când s-a prezentat însă, a găsit clinica închisă, cu afiș pe ușă: „Spațiu de închiriat”.

„Mi-am luat o țeapă mare la clinica asta, de 150 de lei. Am fost săptămâna trecută și m-am programat la control, am plătit 150 de lei și când am mers să mă examineze, era închis. Am sunat la Bacău, acolo unde e firma și mi-au zis că în banii aceia mă vor consulta, dar la Bacău” a declarat Alex Stroescu.

Evident că tânărul nu a mers la Bacău pentru fișă, pentru că în acest caz ar fi cheltuit și mai mulți bani și cine știe dacă nu, în mod inutil. Așa că a fost nevoit să meargă la altă clinică din Vaslui și să cheltuie alți bani. Cât despre suma dată la New Central Med, a rămas ca-n tren. Nimeni pare să nu știe ce se va întâmpla. Problema este cu atât mai mare cu cât acesta nu este un caz similar. Surse neoficiale spun că sunt zeci de persoane aflate în această în această situație. Cine îi va despăgubi? Nu știe nimeni.

„Ar trebui făcut ceva că au țepuit mulți oameni. Ușa închisă, fără anunț, fără număr de telefon, au dispărut pur și simplu” a mai spus tânărul.

Contactați telefonic, reprezentanții clinicii de la Bacău i-au purtat pe reporterii Est News de la „Ana la Caiafa”, iar când au auzit de Vaslui s-au făcut foc și pară. Primul număr la care au sunat reporterii noștri a fost, cel mai probabil, din secretariatul punctului din Bacău.

„Nu știu nimic. Vă dau numărul contabilei și o sunați pe ea. Vorbiți cu ea despre asta” a spus aceasta.

Am sunat-o pe contabilă care, deși după spusele colegei sale ar fi trebuit să știe, nici asta nu ne-a lămurit.

„De ce mă sunați pe mine? Știți cine sunt eu?! Luați legătura cu cineva din conducere. Eu nu știu nimic de aceste lucruri”, a spus contabila ofuscată, însă fără a ne putea îndruma spre cineva din conducere.

Șefii n-au fost de găsit. Așadar, cel mai probabil clinica rămâne cu banii și pacienții cu buza umflată pentru că la Vaslui a dispărut orice urmă de New Central Med.

După ce au eliberat fișe auto pe bandă rulantă fără a examina pacienții și au fost luați la întrebări de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, cei de la clinica New Central Med și-au închis porțile dintr-odată, lăsând zeci de vasluieni ochii în soare. Aceștia au plătit pentru fișele medicale auto, însă nu au fost examinați. Oficialii clinicii refuză să le dea banii înapoi și îi cheamă la punctul de lucru din Bacău pentru examinare. Roxana NĂSTASĂ Alex Stroescu, un tânăr din Vaslui, spune că a fost la clinica New Central Med săptămâna trecută pentru a-și face fișa…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Stati asa ca nu e vorba numai de clinica asta, mai sunt si multe alte clinici, sa se faca controale la toate, multi se duc si dau banii si gata da` control din parti!

%d blogeri au apreciat: