Home » Sanatate » Bebeluș de opt luni, mort la Spitalul Huși

Bebeluș de opt luni, mort la Spitalul Huși

Un sugar de numai opt luni, din localitatea Stuhuleț, a decedat la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” Huși.

Bebelușul a fost adus de o ambulanță la Copartimentul de Primire Urgențe, unde a fost diagnosticat cu boală diareică acută și sindrom de deshidratare acută. „Cazul era extrem de grav, astfel încât medicul de la Primiri Urgențe l-a chemat în ajutor și pe specialistul pediatru, fiind făcute toate procedurile pentru salvarea copilului. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, sugarul nu a mai putut fi salvat”, a declarat managerul Spitalului Municipal Huși, Lucia Rotaru.

Cu aceleați diagnostice a ajuns la spital și fratele geamăn al micuțului. Din fericire, acesta a fost stabilizat, iar în prezent se află internat în Secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Un sugar de numai opt luni, din localitatea Stuhuleț, a decedat la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” Huși. Bebelușul a fost adus de o ambulanță la Copartimentul de Primire Urgențe, unde a fost diagnosticat cu boală diareică acută și sindrom de deshidratare acută. "Cazul era extrem de grav, astfel încât medicul de la Primiri Urgențe l-a chemat în ajutor și pe specialistul pediatru, fiind făcute toate procedurile pentru salvarea copilului. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, sugarul nu a mai putut fi salvat”, a declarat managerul Spitalului Municipal Huși, Lucia Rotaru. Cu aceleați diagnostice a ajuns la spital și fratele geamăn…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: