Home / Sanatate / Bebeluș de opt luni, mort la Spitalul Huși

Bebeluș de opt luni, mort la Spitalul Huși

Un sugar de numai opt luni, din localitatea Stuhuleț, a decedat la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” Huși.

Bebelușul a fost adus de o ambulanță la Copartimentul de Primire Urgențe, unde a fost diagnosticat cu boală diareică acută și sindrom de deshidratare acută. “Cazul era extrem de grav, astfel încât medicul de la Primiri Urgențe l-a chemat în ajutor și pe specialistul pediatru, fiind făcute toate procedurile pentru salvarea copilului. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, sugarul nu a mai putut fi salvat”, a declarat managerul Spitalului Municipal Huși, Lucia Rotaru.

Cu aceleați diagnostice a ajuns la spital și fratele geamăn al micuțului. Din fericire, acesta a fost stabilizat, iar în prezent se află internat în Secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Un sugar de numai opt luni, din localitatea Stuhuleț, a decedat la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” Huși. Bebelușul a fost adus de o ambulanță la Copartimentul de Primire Urgențe, unde a fost diagnosticat cu boală diareică acută și sindrom de deshidratare acută. "Cazul era extrem de grav, astfel încât medicul de la Primiri Urgențe l-a chemat în ajutor și pe specialistul pediatru, fiind făcute toate procedurile pentru salvarea copilului. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, sugarul nu a mai putut fi salvat”, a declarat managerul Spitalului Municipal Huși, Lucia Rotaru. Cu aceleați diagnostice a ajuns la spital și fratele geamăn…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Crește numărul pacienților diagnosticați cu gripă, în județ

Numărul cazurilor de gripă continuă să crească în județ, ...

CL Vaslui acordă Spitalului Județean de Urgență un ajutor financiar de 500.000 de lei

Consiliul Local (CL) Vaslui va aproba în ședința din ...

Grenadă descoperită de un bărbat pe Valea Prutului, în timp ce făcea lucrări agricole

O grenadă defensivă, provenind, cel mai probabil, din cel ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: