Home / Social / Soți arși în incendiu

Soți arși în incendiu

Vineri dimineață un bărbat de 64 de ani a murit, iar soția sa, de 58 de ani, a fost transportată la spital cu răni grave, după ce un incendiu a izbucnit la locuința lor, de pe strada I.C. Brătianu din Bârlad.

Focul s-a extins la cea mai mare parte din casă, dar și la acoperiș, flăcările fiind observate de vecini, care au sunat la 112 pentru a solicita intervenția pompierilor.

“În zonă s-au deplasat două echipaje de pompieri, care au acționat pentru localizarea și stingerea incendiului. Bărbatul de 64 de ani a fost găsit decedat într-unul din dormitoare, cel mai probabil din cauza intoxicației cu monoxid de carbon, iar femeia se afla în stare de inconștiență pe un pat în bucătărie”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Femeia de 58 de ani a fost dusă la Spitalul Municipal de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad, cu arsuri de gradele III si IV pe o treime din suprafața corpului. Dată fiind severitatea rănilor, medicii au decis transferul ei la Spitalul de arși din București.

Vineri dimineață un bărbat de 64 de ani a murit, iar soția sa, de 58 de ani, a fost transportată la spital cu răni grave, după ce un incendiu a izbucnit la locuința lor, de pe strada I.C. Brătianu din Bârlad. Focul s-a extins la cea mai mare parte din casă, dar și la acoperiș, flăcările fiind observate de vecini, care au sunat la 112 pentru a solicita intervenția pompierilor. "În zonă s-au deplasat două echipaje de pompieri, care au acționat pentru localizarea și stingerea incendiului. Bărbatul de 64 de ani a fost găsit decedat într-unul din dormitoare, cel mai…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Motociclist rănit grav într-un accident, pe E 581, în apropiere de Bârlad

Un tânăr de 30 de ...

270 de locuri de muncă vacante la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

În cadrul Bursei locurilor de ...

La Iana, un șofer băut a accidentat grav un pieton și mai beat

Un șofer cu o alcoolemie ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: