Home » Social » Soți arși în incendiu

Soți arși în incendiu

Vineri dimineață un bărbat de 64 de ani a murit, iar soția sa, de 58 de ani, a fost transportată la spital cu răni grave, după ce un incendiu a izbucnit la locuința lor, de pe strada I.C. Brătianu din Bârlad.

Focul s-a extins la cea mai mare parte din casă, dar și la acoperiș, flăcările fiind observate de vecini, care au sunat la 112 pentru a solicita intervenția pompierilor.

„În zonă s-au deplasat două echipaje de pompieri, care au acționat pentru localizarea și stingerea incendiului. Bărbatul de 64 de ani a fost găsit decedat într-unul din dormitoare, cel mai probabil din cauza intoxicației cu monoxid de carbon, iar femeia se afla în stare de inconștiență pe un pat în bucătărie”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Femeia de 58 de ani a fost dusă la Spitalul Municipal de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad, cu arsuri de gradele III si IV pe o treime din suprafața corpului. Dată fiind severitatea rănilor, medicii au decis transferul ei la Spitalul de arși din București.

Vineri dimineață un bărbat de 64 de ani a murit, iar soția sa, de 58 de ani, a fost transportată la spital cu răni grave, după ce un incendiu a izbucnit la locuința lor, de pe strada I.C. Brătianu din Bârlad. Focul s-a extins la cea mai mare parte din casă, dar și la acoperiș, flăcările fiind observate de vecini, care au sunat la 112 pentru a solicita intervenția pompierilor. "În zonă s-au deplasat două echipaje de pompieri, care au acționat pentru localizarea și stingerea incendiului. Bărbatul de 64 de ani a fost găsit decedat într-unul din dormitoare, cel mai…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: