Home » Administratie » A ieșit copacu-n drum!

A ieșit copacu-n drum!

Să vezi și să nu crezi. În drum spre liceul „Anghel Rugină” din Vaslui, pe trotuar, elevii au dat de o minune. Un copac. Dar nu orice copac, ci un copac crescut… în mijlocul trotuarului.

Toți s-au întrebat: o fi minune de la Dumnezeu sau mâna lui Dorel de la Vaslui? Nimeni nu a deslușit misterul care stă în spatele acestui fenomen, însă mulți dintre ei au încercat pe cât posibil măcar să-i găsească întrebuințări. Și la ce să se gândească majoritatea? Evident, la cele mai grele momente ale vieții: atunci când licorile lui Bachus pun stăpânire pe ei. Astfel, s-au făcut două tabere. Dintr-o tabără fac parte cei care văd mândrul copac ca pe un lucru rău, fiind ca un obstacol în momentele dificile ale vieții când mintea și ochii le joacă feste, și cealaltă tabără, din care fac parte cei care văd în copac un lucru bun, un sprijin când apar apar dificultăți în a găsi drumul spre casă. Așa că te mai oprești, te mai ții de copac, mai mergi… până ajungi unde trebuie. În final, minune sau idee de-a lui Dorel, copacul e… bunicel. (R.N.)

Să vezi și să nu crezi. În drum spre liceul "Anghel Rugină" din Vaslui, pe trotuar, elevii au dat de o minune. Un copac. Dar nu orice copac, ci un copac crescut... în mijlocul trotuarului. Toți s-au întrebat: o fi minune de la Dumnezeu sau mâna lui Dorel de la Vaslui? Nimeni nu a deslușit misterul care stă în spatele acestui fenomen, însă mulți dintre ei au încercat pe cât posibil măcar să-i găsească întrebuințări. Și la ce să se gândească majoritatea? Evident, la cele mai grele momente ale vieții: atunci când licorile lui Bachus pun stăpânire pe ei. Astfel,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. numai in acest oras se poate intampla asta

%d blogeri au apreciat: