Home » Social » Bârladul sub lupă – Reciclarea s-a născut la sat

Bârladul sub lupă – Reciclarea s-a născut la sat

Susținătoare înfocate ale reciclării, bătrâncele care vând zarzavaturi la PET în Piața „Sfântul Ilie” din Bârlad, oferă doamnelor de la oraș ocazia de a se plimba cu conservele în geantă prin secolul vitezei.

Recipientele pline cu zarzavat conservat stau așezate tacticos pe tarabele bătrânelelor ecologiste, așteptându-și cumpărărtorii. Această variantă, comodă de altfel, este una la care se apelează tot mai des și care mulțumește pe toată lumea: precupețele iși vând marfa, doamnele de la oraș economisesc timp și nu își mai strică unghiile, iar ecologiștii pot respira liniștiți. (R.C.)

Susținătoare înfocate ale reciclării, bătrâncele care vând zarzavaturi la PET în Piața "Sfântul Ilie" din Bârlad, oferă doamnelor de la oraș ocazia de a se plimba cu conservele în geantă prin secolul vitezei. Recipientele pline cu zarzavat conservat stau așezate tacticos pe tarabele bătrânelelor ecologiste, așteptându-și cumpărărtorii. Această variantă, comodă de altfel, este una la care se apelează tot mai des și care mulțumește pe toată lumea: precupețele iși vând marfa, doamnele de la oraș economisesc timp și nu își mai strică unghiile, iar ecologiștii pot respira liniștiți. (R.C.)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: