Home » Social » Mașină în flăcări

Mașină în flăcări

Duminică, în jurul orei 11.30, pompierii militari din cadrul Detașamentului Vaslui au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism din municipiul Vaslui, strada Vasile Alecsandri.

La fața locului s-a deplasat echipajul de la Punctul de Lucru Casa Armatei cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. În momentul sosirii la fața locului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la motor, cu posibilitate de propagare la întreg autovehiculul. Flăcările au distrus instalația electrică aferentă motorului, componentele din plastic și o anvelopă, degradând capota autoturismului. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect. (R.N.)

Duminică, în jurul orei 11.30, pompierii militari din cadrul Detașamentului Vaslui au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism din municipiul Vaslui, strada Vasile Alecsandri. La fața locului s-a deplasat echipajul de la Punctul de Lucru Casa Armatei cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. În momentul sosirii la fața locului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la motor, cu posibilitate de propagare la întreg autovehiculul. Flăcările au distrus instalația electrică aferentă motorului, componentele din plastic și o anvelopă, degradând capota autoturismului. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă un scurtcircuit electric produs la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: