Home » Administratie » Medicii de familie, avertizați de prefect

Medicii de familie, avertizați de prefect

Prefectul județului, Andrei Puică, le-a cerut medicilor de familie să-și facă datoria față de pacienți, după ce a primit mai multe reclamații din partea cetățenilor.

Acesta spune că are unele semnale potrivit cărora o parte dintre medicii de familie care au cabinet în mediul rural nu respectă programul de lucru și tratează cu superficialitate bolnavii.

“În cadrul întâlnirilor pe care le am în mod regulat cu reprezentanții persoanelor vârstnice din județ mi s-a adus la cunoștință faptul că anumiți medici de familie nu respectă programul de lucru și pun inutil pe drumuri pacienții. Ar fi bine ca medicii de familie să își respecte programul pe care îl au la cabinet. Nu ne putem bate joc de bolnavi”, a declarat prefectul Andrei Puică.

El a precizat că le-a cerut reprezentanților Casei Județene de Asigurări de Sănătate să efectueze controale pentru ca medicii care nu-și fac datoria să fie sancționați. (Roxana NĂSTASĂ)

Prefectul județului, Andrei Puică, le-a cerut medicilor de familie să-și facă datoria față de pacienți, după ce a primit mai multe reclamații din partea cetățenilor. Acesta spune că are unele semnale potrivit cărora o parte dintre medicii de familie care au cabinet în mediul rural nu respectă programul de lucru și tratează cu superficialitate bolnavii. “În cadrul întâlnirilor pe care le am în mod regulat cu reprezentanții persoanelor vârstnice din județ mi s-a adus la cunoștință faptul că anumiți medici de familie nu respectă programul de lucru și pun inutil pe drumuri pacienții. Ar fi bine ca medicii de familie…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: