Home » Social » Răcirea vremii, mană pentru comercianții de aeroterme

Răcirea vremii, mană pentru comercianții de aeroterme

Dacă vara supraviețuiește și săracul și bogatul, din iarnă scapă cine poate și mai ales cine își permite.

Temperaturile scăzute din ultimele zile i-au făcut pe bârlădeni să dea iama prin magazinele de electrocasnice pentru a-și achiziționa aparate de încălzire. Rezultatul: epuizarea stocurilor. Ieri, în urma unei vizite prin aceste magazine din Bârlad am fost uimiți să constatăm că doar trei dintre acestea mai aveau pe stoc calorifere electrice, și acelea într-un număr foarte mic.

Prețurile acestor produse nu sunt chiar accesibile, variind între 160 și 290 lei, în funcție de numărul de elemenți, dar și de firma producătoare. Chiar și așa cumpărători se găsesc. Bârlădenii optează pentru această variantă în detrimentul centralelor de apartament, care le scot de la un an la altulă tot mai mulți bani din buzunare, dar și pentru simplul fapt că sunt mult mai practice.

Cei mai avantajați de această situație sunt vânzătorii, care își freacă palmele de bucurie, ținând cont de faptul că iarna bate la ușă și tot mai mulți cumpărători le vor călca pragul magazinelor. Tot ei anunță că se vor aproviziona din nou cu calorifere electrice, dar și cu alte aparate de încălzire, mai ales că se apropie o perioadă în care se vor face reduceri considerabile la diferite produse.

„Când vine perioada reducerilor, rafturile magazinului se golesc văzând cu ochii, iar stocurile se epuizează chiar și într-o oră. Același lucru se întâmplă și în mediul on-line, unde nu de puține ori site-ul se blocheză datorită numărului prea mare de utilizatori care comandă în același timp”, ne-a declarat un asistent de vânzări din cadrul unui magazin de profil. (Roxana CUCU)

Dacă vara supraviețuiește și săracul și bogatul, din iarnă scapă cine poate și mai ales cine își permite. Temperaturile scăzute din ultimele zile i-au făcut pe bârlădeni să dea iama prin magazinele de electrocasnice pentru a-și achiziționa aparate de încălzire. Rezultatul: epuizarea stocurilor. Ieri, în urma unei vizite prin aceste magazine din Bârlad am fost uimiți să constatăm că doar trei dintre acestea mai aveau pe stoc calorifere electrice, și acelea într-un număr foarte mic. Prețurile acestor produse nu sunt chiar accesibile, variind între 160 și 290 lei, în funcție de numărul de elemenți, dar și de firma producătoare. Chiar…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: