Home » Sport » Viitorul Bârlad a mai pierdut un meci în deplasare

Viitorul Bârlad a mai pierdut un meci în deplasare

Echipa CS Viitorul Bârlad a pierdut în deplasarea de la Stănilești. Echipa Olimpia Stănilești a avut un meci bun, fructificând două din cele trei mari ocazii, pe când echipa bârlădeană nu a reușit deloc să profite de nenumăratele ocazii din timpul meciului.

„A fost un meci echilibrat, însă am avut parte de un arbitraj părtinitor. ñ plus, terenul a fost foarte prost”, ne-a declarat Florin Bularda, antrenorul echipei Viitorul Bârlad.

Echipa gazdă a avut un start bun de meci, la pauză scorul arătând 1 la 0. În a doua repriză ritmul s-a păstrat, Olimpia Stănilești marcând încă un gol. Doar pe final echipa bârlădeană a reușit să-și arate calitățile, înscriind unicul lor gol din penalty prin Andrei Budeanu.

„Acest meci ne-a arătat și cât de subțire este lotul. Deși avem jucători foarte buni, nu avem o bancă prea numeroasă, ceea ce ne crează probleme în crearea strategiilor de joc”, ne-a mai declarat Florin Bularda.

După șase etape echipa bârlădeană rămâne cu 12 puncte, depărtându-se ușor de obiectivul trasat la început de campionat – clasarea pe unul din primele două locuri și susținerea barajului pentru promovarea în liga a III-a.

Ei au mai pierdut un meci în deplasare împotriva echipei Juventus Fălciu. (A.A.)

Echipa CS Viitorul Bârlad a pierdut în deplasarea de la Stănilești. Echipa Olimpia Stănilești a avut un meci bun, fructificând două din cele trei mari ocazii, pe când echipa bârlădeană nu a reușit deloc să profite de nenumăratele ocazii din timpul meciului. „A fost un meci echilibrat, însă am avut parte de un arbitraj părtinitor. ñ plus, terenul a fost foarte prost”, ne-a declarat Florin Bularda, antrenorul echipei Viitorul Bârlad. Echipa gazdă a avut un start bun de meci, la pauză scorul arătând 1 la 0. În a doua repriză ritmul s-a păstrat, Olimpia Stănilești marcând încă un gol. Doar…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: