Home » Sport » Clasări istorice pentru gimnastele bârlădene la Deva

Clasări istorice pentru gimnastele bârlădene la Deva

Gimnastele Clubului Sportiv Școlar Bârlad au obținut patru medalii la Campionatul Național Individual rezervat junioarelor.

Campionatul Național Individual de Gimnastică de la Deva, desfășurat la finalul săptămânii trecute, a fost un success pentru gimnastele de la Clubul Sportiv școlar (CSS) din Bârlad. Gimnastele conduse de Ana-Maria Iordache și Liviu Iordache au reușit să obțină rezultate cu mult peste nivelul condițiilor de pregătire. Astfel, la cea mai râvnită probă, cea de individual compus, la categoria junioare III, nivel II – 10 ani, medalia de bronz a fost obținută de Daniela Trică (CSS Bârlad). Primele două clasate au fost Ioana Stănciulescu (Farul), Antonia Duță (Dinamo). Daniela Trică a mai obținut medalia de aur la bârnă și medalia de bronz la paralele și sol.

campionat-deva-2014 (3)“Clasările Danielei Trică au fost mult peste așteptări. La individual compus acest rezultat este unul comparabil cu cel din generația Andreei Răducan”, ne-a declarat Liviu Iordache, antrenor de gimnastică la CSS Bârlad. El a mai menționat că medaliile că medalia de bronz de la paralele este prima medalie la acest aparat din istoria clubului bârlădean. De asemenea, medalia de aur la bârnă a câștigat-o detașat, fără a avea concurență. În ceea ce privește celelalte trei sportive din lot, doar Teodora Manolache a reușit o clasare pe locul șase la sol, la categoria junioare II, nivel III – 11 ani. Gimnasta Ștefania Vârlan (junioare II nivel IV – 12 ani) nu a putut concura din cauza unei accidentări la mână, iar Teodora Grigore (junioare II nivel III – 11 ani) s-a accidentat la gleznă.

La această competiție au mai participat sportive de la cluburile CNS Cetate Deva, Lot Național Izvorani, CS Farul Constanța, CSS Farul Constanța, CSA Steaua București, CSS Timișoara, CSS Triumf București, CS Dinamo București, CSS Dinamo București, CSM Onești, CSS Galați, SCM Bacău, CSM Arad, CSS Buzău, CSS 2 București, CS Petrolul Ploiești, CSS Sibiu, CSS Gimnastică Focșani și Lot Național Deva. (A.A.)

Gimnastele Clubului Sportiv Școlar Bârlad au obținut patru medalii la Campionatul Național Individual rezervat junioarelor. Campionatul Național Individual de Gimnastică de la Deva, desfășurat la finalul săptămânii trecute, a fost un success pentru gimnastele de la Clubul Sportiv școlar (CSS) din Bârlad. Gimnastele conduse de Ana-Maria Iordache și Liviu Iordache au reușit să obțină rezultate cu mult peste nivelul condițiilor de pregătire. Astfel, la cea mai râvnită probă, cea de individual compus, la categoria junioare III, nivel II – 10 ani, medalia de bronz a fost obținută de Daniela Trică (CSS Bârlad). Primele două clasate au fost Ioana Stănciulescu (Farul),…

Review Overview

User Rating: 4.5 ( 1 votes)

About Mihai Vasile