Home » Social » Cozi interminabile la buletine

Cozi interminabile la buletine

Solicitările pentru obținerea actelor de identitate sau pentru înnoirea acestora i-au pus pe jar pe cei de la Serviciul de Evidență a Populației Vaslui în această perioadă. Întrucât se apropie alegerile prezidențiale, vasluienii dornici de a-și exercita votul au dat năvală să-și reînnoiască cărțile de identitate, creându-se cozi interminabile.

Roxana NĂSTASĂ

Ieri, în jurul orei 11, coada de la Serviciul de Evidență a Populației Vaslui număra peste 40 de oameni. „Aștept de vreo trei ore. Am înțeles că numerele de ordine s-au dat de la ora două noaptea. Atunci trebuia să fiu aici ca să nu stau mult” a spus un vasluian ce se afla la rând. Alții, care veneau abia atunci, se minunau și plecau. „Doamne ferește! Aici nu e de stat! Hai acasă!” a exclamat unul dintre cei care au venit pe la ora 11, când coada număra deja zeci de persoane. Cei mai fericiți au fost cei care s-au programat online și au fost printre primii, nefiind nevoiți să aștepte prea mut. Așadar, având în vedere că mai este puțin până la ziua alegerilor prezidențiale, conform reprezentanților insituției, programul la serviciul de evidență a populației este prelungit în așa fel încât să fie rezolvate cât mai multe solicitări.

Astfel, cu ocazia alegerilor va fi un program special, lucrându-se inclusiv în weekend, sâmbătă de la 8 la 16 și duminică, în ziua scrutinului de la ora 8 la ora 21.

De luni, 3 noiembrie 2014, programul de lucru cu publicul la Evidența Populației va reveni la normal.

Solicitările pentru obținerea actelor de identitate sau pentru înnoirea acestora i-au pus pe jar pe cei de la Serviciul de Evidență a Populației Vaslui în această perioadă. Întrucât se apropie alegerile prezidențiale, vasluienii dornici de a-și exercita votul au dat năvală să-și reînnoiască cărțile de identitate, creându-se cozi interminabile. Roxana NĂSTASĂ Ieri, în jurul orei 11, coada de la Serviciul de Evidență a Populației Vaslui număra peste 40 de oameni. "Aștept de vreo trei ore. Am înțeles că numerele de ordine s-au dat de la ora două noaptea. Atunci trebuia să fiu aici ca să nu stau mult" a spus…

Review Overview

User Rating: 3.75 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

One comment

  1. eu am pierdut o zi intreaga..fierbea sangele in mine..mai multa incompetenta decat in tara asta nu cred ca mai exista vreo undeva in lumea asta..