Home » National » Simona Halep a primit cadou un automobil Porsche

Simona Halep a primit cadou un automobil Porsche

Producătorul de automobile Porsche i-a făcut cadou jucătoarei de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, o mașină Carrera 4 Coupe de culoare roșie, informează autoevolution.com.Halep a intrat, marți, în posesia automobilului Porsche Carrera, la un dealer al mărcii germane din București.Sursa citată mai scrie că sportiva din Constanța ar putea deveni ambasadoare Porsche, la fel ca rivala ei din circuitul WTA Maria Șarapova.

Simona Halep a pierdut, duminică, finala Turneului Campioanelor de la Singapore, fiind învinsă, cu scorul de 6-3, 6-0, de americanca Serena Williams, locul 1 WTA.

Sursa: mediafax.ro

Producătorul de automobile Porsche i-a făcut cadou jucătoarei de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, o mașină Carrera 4 Coupe de culoare roșie, informează autoevolution.com.Halep a intrat, marți, în posesia automobilului Porsche Carrera, la un dealer al mărcii germane din București.Sursa citată mai scrie că sportiva din Constanța ar putea deveni ambasadoare Porsche, la fel ca rivala ei din circuitul WTA Maria Șarapova. Simona Halep a pierdut, duminică, finala Turneului Campioanelor de la Singapore, fiind învinsă, cu scorul de 6-3, 6-0, de americanca Serena Williams, locul 1 WTA. Sursa: mediafax.ro

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: