Home » Sanatate » Suspiciune de toxiinfecție alimentară în familia bebelușului la Spitalul Huși

Suspiciune de toxiinfecție alimentară în familia bebelușului la Spitalul Huși

Autoritățile sanitare vasluiene suspectează un caz de toxiinfecție alimentară în familia bebelușului decedat, vineri după-amiază, la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” Huși. Acestea afirmă că familia din care provin copiii este nevoiașă și copiii ar fi primit niște brânză de pomană de la vecini. Cu toate astea, medicii nu știu cu exactitate până în prezent dacă copilașii s-au simțit rău de acest aliment.

Doi gemeni, în vârstă de opt luni din comuna vasluiană Vetrișoaia, au ajuns vineri la Spitalul Huși cu boală diareică acută și sindrom de deshidratare. Unul dintre copii a decedat, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, iar celălalt copil a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

“La spital au ajuns și alți doi frați ai bebelușilor, o fetiță și un băiețel în vârstă de cinci, respectiv șapte ani, copiii prezentând aceleași simptome de boală. Se suspectează o toxiinfecție alimentară, au fost anunțați reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Vaslui. Cei doi copii sunt internați în secția de boli contagioase a spitalului nostru și au o evoluție bună, ca și bebelușul trimis la spitalul vasluian” a declarat managerul Spitalului Municipal Huși, Lucia Rotaru Ciupilan.

Ieri după-amiază, la spitalul hușean au ajuns alți doi frați ai bebelușului decedat. (R.N.)

Autoritățile sanitare vasluiene suspectează un caz de toxiinfecție alimentară în familia bebelușului decedat, vineri după-amiază, la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” Huși. Acestea afirmă că familia din care provin copiii este nevoiașă și copiii ar fi primit niște brânză de pomană de la vecini. Cu toate astea, medicii nu știu cu exactitate până în prezent dacă copilașii s-au simțit rău de acest aliment. Doi gemeni, în vârstă de opt luni din comuna vasluiană Vetrișoaia, au ajuns vineri la Spitalul Huși cu boală diareică acută și sindrom de deshidratare. Unul dintre copii a decedat, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, iar celălalt…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: