Home » Sanatate » Vaccinarea elevilor, amânată

Vaccinarea elevilor, amânată

Ministerul Sănatatii a dispus amânarea începerii campaniei de vaccinare împotriva rubeolei si rujeolei a celor 4.311 elevi vasluieni de clasa întâi, programată pentru luna octombrie 2014, aceasta urmând sa fie reluată în luna ianuarie 2015.

În ceea ce îi privește pe elevii din clasele pregătitoare și pe cei de clasa a II-a, aceștia vor fi vaccinați antipoliomielitic începând cu luna octombrie. Pentru această vaccinare, în judetul Vaslui au fost luați în evidența un numar de 4.456 de elevi înscriși în clasa pregătitoare și 3.747 de elevi înscriși în clasa a II-a. (Radu CREȚU)

Ministerul Sănatatii a dispus amânarea începerii campaniei de vaccinare împotriva rubeolei si rujeolei a celor 4.311 elevi vasluieni de clasa întâi, programată pentru luna octombrie 2014, aceasta urmând sa fie reluată în luna ianuarie 2015. În ceea ce îi privește pe elevii din clasele pregătitoare și pe cei de clasa a II-a, aceștia vor fi vaccinați antipoliomielitic începând cu luna octombrie. Pentru această vaccinare, în judetul Vaslui au fost luați în evidența un numar de 4.456 de elevi înscriși în clasa pregătitoare și 3.747 de elevi înscriși în clasa a II-a. (Radu CREȚU)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: