Home / Social / Vasluiul sub lupă Secolul vitezei sau Epoca de piatră?

Vasluiul sub lupă Secolul vitezei sau Epoca de piatră?

gaura-autobuzDoi lei. Atât costă o călătorie cu mijloacele de transport în comun la Vaslui. Mult sau puțin, deh!, vorba poetului… Eminescu să ne judece! Cert e că suma merită din plin.

Ce poate fi mai palpitant decât o călătorie cu o mașină demnă de cea a familiei Flinstone, din Epoca de piatră, într-o eră marcată de smartphone-uri care numai apă caldă și cartofi prăjiți nu fac? Când vesticii dau sute de euro să viziteze castele construite abia acum câteva secole, iată ce potențial turistic are Vasluiul. Și la ce prețuri! Doi lei… Da’ face! (R.N.)

Doi lei. Atât costă o călătorie cu mijloacele de transport în comun la Vaslui. Mult sau puțin, deh!, vorba poetului... Eminescu să ne judece! Cert e că suma merită din plin. Ce poate fi mai palpitant decât o călătorie cu o mașină demnă de cea a familiei Flinstone, din Epoca de piatră, într-o eră marcată de smartphone-uri care numai apă caldă și cartofi prăjiți nu fac? Când vesticii dau sute de euro să viziteze castele construite abia acum câteva secole, iată ce potențial turistic are Vasluiul. Și la ce prețuri! Doi lei... Da’ face! (R.N.)

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. Priveste partea buna , ai AC :)))

x

Check Also

Daune plătite de 16.240 lei, prin polițele de asigurare obligatorie a locuinței

La sfârșitul lunii august 2019, ...

Parcul de joacă din zona Crolux – Bârlad intră în proces de modernizare

Locul de joacă pentru copii ...

Bătrân din Bogdănești, lovit de o mașină după ce a încercat să traverseze strada fără să se asigure

Un bărbat de 72 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: