Home » Social » Vasluiul sub lupă Secolul vitezei sau Epoca de piatră?

Vasluiul sub lupă Secolul vitezei sau Epoca de piatră?

gaura-autobuzDoi lei. Atât costă o călătorie cu mijloacele de transport în comun la Vaslui. Mult sau puțin, deh!, vorba poetului… Eminescu să ne judece! Cert e că suma merită din plin.

Ce poate fi mai palpitant decât o călătorie cu o mașină demnă de cea a familiei Flinstone, din Epoca de piatră, într-o eră marcată de smartphone-uri care numai apă caldă și cartofi prăjiți nu fac? Când vesticii dau sute de euro să viziteze castele construite abia acum câteva secole, iată ce potențial turistic are Vasluiul. Și la ce prețuri! Doi lei… Da’ face! (R.N.)

Doi lei. Atât costă o călătorie cu mijloacele de transport în comun la Vaslui. Mult sau puțin, deh!, vorba poetului... Eminescu să ne judece! Cert e că suma merită din plin. Ce poate fi mai palpitant decât o călătorie cu o mașină demnă de cea a familiei Flinstone, din Epoca de piatră, într-o eră marcată de smartphone-uri care numai apă caldă și cartofi prăjiți nu fac? Când vesticii dau sute de euro să viziteze castele construite abia acum câteva secole, iată ce potențial turistic are Vasluiul. Și la ce prețuri! Doi lei... Da’ face! (R.N.)

Review Overview

User Rating: 4.3 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

One comment

  1. Priveste partea buna , ai AC :)))

%d blogeri au apreciat: