Home » Justitie » Bani de înmormântare și praznice, ceruți în instanță

Bani de înmormântare și praznice, ceruți în instanță

Mihai Cujbă, din Oțeleni, riscă nu numai ani grei de închisoare pentru omor ci și plata unor pagube materiale și morale importante către rudele victimei sale. Cheltuielile materiale solicitate sunt sumele de bani pe care familia victimei spune că le-a cheltuit cu înmormântarea și cu praznicele, care se ridică la aproximativ 8.000 de lei și câteva sute de euro.

“După o relație de 26 de ani, am rămas profund afectată de ceea ce s-a întâmplat. Am fost plecată la muncă în Italia în perioada în care s-a întâmplat nenorocirea și am avut noroc de familie că am reușit să duc la bun sfârșit cele necesare înmormântării, mai ales că nu eram pregătită tocmai pentru așa ceva. Sora mea din Italia a venit și ea cu bani să mă ajute”, a spus, în fața instanței de judecată, Mariana Cărare, concubina lui Vasile Lazăr, victima lui Mihai Cujbă.

Un alt martor în proces, Patrichi M., susține cele declarate de concubină: “Mariana era plecată în Italia, la muncă, pentru că voiau să strângă bani să-și termine casa și abia începuse să trimită bani. Banii care au fost la înmormântare au fost de la mine, 30 de milioane de lei, iar alte 30 de milioane au fost banii primiți de pe arendă”.

Mihai Cujbă a fost trimis în judecată pentru omor după ce, la sfârșitul lunii septembrie 2012, Vasile Lazăr (58 de ani), din satul Oțeleni, comuna Hoceni, a fost găsit mort în casă. Făptașul și-a ucis victima pentru 550 de euro, pe care aceasta îI primise de la concubina sa, bani cu care trebuia să-și racordeze casa la sistemul electric. La început, bănuielile anchetatorilor au fost îndreptate către alte două persoane suspecte, cele două fiind cu antecedente penale. Profilul AND s-a potrivit, până la urmă, lui Mihai Cujbă, infractor cu state vechi. (A.C.)

Mihai Cujbă, din Oțeleni, riscă nu numai ani grei de închisoare pentru omor ci și plata unor pagube materiale și morale importante către rudele victimei sale. Cheltuielile materiale solicitate sunt sumele de bani pe care familia victimei spune că le-a cheltuit cu înmormântarea și cu praznicele, care se ridică la aproximativ 8.000 de lei și câteva sute de euro. “După o relație de 26 de ani, am rămas profund afectată de ceea ce s-a întâmplat. Am fost plecată la muncă în Italia în perioada în care s-a întâmplat nenorocirea și am avut noroc de familie că am reușit să duc…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: