Home / Invatamant / Fetiță accidentată când cobora din microbuzul școlar

Fetiță accidentată când cobora din microbuzul școlar

O fetiță în vârstă de 5 ani, din localitatea Râșnița, comuna Laza, a ajuns ieri la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, după ce a fost lovită de o mașină când a coborât din microbuzul școlar cu care se întorcea de la grădiniță. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, fetița a traversat în fugă strada și a fost acroșată de un autoturism care circula din sens opus.

“În urma impactului, minora a suferit mai multe traumatisme și o fractură de gambă. Șoferul autoturismului care a lovit fetița, un bărbat în vârstă de 38 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ștraub. Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (R.N.)

O fetiță în vârstă de 5 ani, din localitatea Râșnița, comuna Laza, a ajuns ieri la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, după ce a fost lovită de o mașină când a coborât din microbuzul școlar cu care se întorcea de la grădiniță. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, fetița a traversat în fugă strada și a fost acroșată de un autoturism care circula din sens opus. "În urma impactului, minora a suferit mai multe traumatisme și o fractură de gambă. Șoferul autoturismului care a lovit fetița, un bărbat în vârstă de 38 de ani, a fost testat…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

35 de elevi din Bârlad s-au calificat la etapa județeană a Olimpiadei de Istorie. Doi au obținut nota 10!

de Mihaela NICULESCU Rezultate foarte bune, obținute de elevii ...

Un nou club ”Credo Impact”, inaugurat pe Valea Prutului pentru 30 de copii și adolescenți din Pogănești și Chersăcosu

Un nou club ”Credo Impact”, destinat copiilor și adolescenților, ...

Cel mai mare punctaj, la olimpiada de limbă și literatură română, a fost obținut de o elevă din Gârceni

Etapa locală a olimpiadei de limba și literatura română ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: