Home » Social » "O viață de țărancă" a fost lansată la Vaslui

"O viață de țărancă" a fost lansată la Vaslui

Ieri, la ora 15, la Biblioteca Județeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui, Marghiolița Huzum, o vasluiancă în vârstă de 83 de ani, și-a lansat cartea „O viață de țărancă”.

Amfitrion a fost directorul Bibliotecii, Gelu Voicu Bichineț, alături de el fiind prezent și profesorul Dan Ravaru. Lor li s-au alăturat prieteni și oameni dragi ai autoarei, precum și iubitori de literatură care au ascultat cu interes fiecare cuvințel rostit.

„Este o lansare de carte puțin diferită, pentru că este vorba de un debut la 83 de ani. Este bine să marcăm acest eveniment, pentru că această carte este foarte interesantă și scrisă cu suflet. Și în timp ce cei mari încearcă să ne livreze produse literare care cu greu pot fi înțelese, Marghiolița Huzum se remarcă prin simplitate” a spus Gelu Voicu Bichineț.

Și profesorul Dan Ravaru a rămas plăcut impresionat: „De la prima lectură crezi că este vorba de cineva care a scris toată viața, deși nu e așa”.

Cartea bătrânei este o carte în care sunt prezentate trăiri, sentimente, satisfacții și dureri fără niciun fel de menajamente, surpinzând de la poveștile copilăriei până la fărădelegile cooperativizării. (Roxana NĂSTASĂ)

Ieri, la ora 15, la Biblioteca Județeană "Nicolae Milescu Spătarul" Vaslui, Marghiolița Huzum, o vasluiancă în vârstă de 83 de ani, și-a lansat cartea "O viață de țărancă". Amfitrion a fost directorul Bibliotecii, Gelu Voicu Bichineț, alături de el fiind prezent și profesorul Dan Ravaru. Lor li s-au alăturat prieteni și oameni dragi ai autoarei, precum și iubitori de literatură care au ascultat cu interes fiecare cuvințel rostit. "Este o lansare de carte puțin diferită, pentru că este vorba de un debut la 83 de ani. Este bine să marcăm acest eveniment, pentru că această carte este foarte interesantă și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: