Home » Politic » Bârladul sub lupă – Păzea, Ponta! Pisica neagră în calea ta!

Bârladul sub lupă – Păzea, Ponta! Pisica neagră în calea ta!

Semn rău la ușa cabinetului de parlamentar al deputatului Adrian Solomon, acum, înainte de alegerile prezidențiale. O pisică neagră s-a aciuat de câtva timp pe terasa clădirii, exact sub afișierul electoral al lui Ponta. Stă acolo ore întregi și nu coboară nici măcar atunci când e ademenită de trecători cu mâncare.

Cum cele mai multe popoare ale lumii asociază apariția unei pisici negre cu o nenorocire, așteptăm cu interes rezultatul alegerilor de duminică. E foarte posibil, însă, ca pesediștii să tolereze prezența felinei ca pe un semn bun, inspirați de credința marinarilor în norocul pe care îl aduce pisica neagră în călătoriile lor. Nu ar fi acesta primul model de conduită furat de la Băsescu. (Simona MIHĂILĂ)

Semn rău la ușa cabinetului de parlamentar al deputatului Adrian Solomon, acum, înainte de alegerile prezidențiale. O pisică neagră s-a aciuat de câtva timp pe terasa clădirii, exact sub afișierul electoral al lui Ponta. Stă acolo ore întregi și nu coboară nici măcar atunci când e ademenită de trecători cu mâncare. Cum cele mai multe popoare ale lumii asociază apariția unei pisici negre cu o nenorocire, așteptăm cu interes rezultatul alegerilor de duminică. E foarte posibil, însă, ca pesediștii să tolereze prezența felinei ca pe un semn bun, inspirați de credința marinarilor în norocul pe care îl aduce pisica neagră…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: