Home » Social » Daria Crețu, îngerașul cu voce de aur

Daria Crețu, îngerașul cu voce de aur

Daria are nouă ani și vrea să devină o cântăreață cunoscută. Face canto doar de doi ani, însă vocea sa reușește încă de pe acum să stârnească emoții și să impresioneze.

Daria are de mică muzica în sânge. În primi ani de viață, nu putea să adoarmă fără ca mama să-i cânte. Talentul îl moștenește din familie, tatăl său făcând acordeon de la vârsta de nouă ani, fiindu-i ulterior profesor și mamei, care mai cochetează din când în când cu cântecul.

Muzica populara a fost prima dragoste a Dariei. Prima piesă interpretată cu public a fost „Sunt o fată frumușică”. De aici a trecut la muzica ușoară, melodia „De-ar fi să vii” fiind cea care i-a schimbat preferințele în materie de muzică.autograf daria (2)

Văzând că are calități vocale și potențial, mama a înscris-o la Cercul de muzică la Palatul Copiilor, la profesorul Alin Bulboacă. De doi ani face naveta în fiecare săptămână din comuna Ștefan cel Mare la Vaslui, împreună cu mama, pentru a participa la orele de canto. Nimic nu-i stă în cale atunci când vine vorba de visul ei.

Muzica e sufletul meu” spune Daria. „Orice face, cântă. Totul e cântec la ea”, declară cu mândrie mama ei, Alina. De talentul și reușita Dariei e convins și profesorul ei de canto, Alin Bulboacă. „Daria va ajunge mare cu siguranță. E unul dintre copiii care muncesc mult. Și asta e cel mai important”, a spus el. Daria își alege singură melodiile. „De-ai fi tu salcie la mal”, „Un albastru infinit” sau „Dă, Doamne, cântec” sunt câteva din melodiile care au impresionat juriul și publicul de la festivalurile din țară la care, de un an încoace, Daria e nelipsită. Se încrie peste tot și se întoarce acasă aproape tot timpul cu câte un premiu. Mai are și dezamăgiri, dar nu se dă bătută. Vrea să ajungă o voce mare, cunoscută de toți. Pe lângă asta, Daria mai are un vis. Vrea să fie medic chirurg. Așadar, când va fi mare speră că va îmbina muzica cu medicina și le va cânta și celor pe care îi va opera. Până la bisturiu, Daria a pus mâna pe pix și le-a oferit un autograf cititorilor noștri. (Roxana NĂSTASĂ)

Daria are nouă ani și vrea să devină o cântăreață cunoscută. Face canto doar de doi ani, însă vocea sa reușește încă de pe acum să stârnească emoții și să impresioneze. Daria are de mică muzica în sânge. În primi ani de viață, nu putea să adoarmă fără ca mama să-i cânte. Talentul îl moștenește din familie, tatăl său făcând acordeon de la vârsta de nouă ani, fiindu-i ulterior profesor și mamei, care mai cochetează din când în când cu cântecul. Muzica populara a fost prima dragoste a Dariei. Prima piesă interpretată cu public a fost "Sunt o fată frumușică".…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: