Home » Sanatate » Doi elevi de clasa a VII-a au ajuns beți la spital

Doi elevi de clasa a VII-a au ajuns beți la spital

Doi elevi din comuna vasluiană Perieni au fost duși astăzi dimineață la spital după ce au consumat alcool înainte de a ajunge la școală.

Conform informațiilor primite de la conducerea școlii din Perieni, băiatul este considerat de către cadrele didactice un copil-problemă, acesta aflându-se de mai mult timp doar în grija bunicilor. Cei doi au vârsta de 13 ani și sunt elevi în clasa a VII-a.

În urma explicațiilor date cadrelor didactice de către băiat, se pare că de dimineață avea asupra sa o sticlă de 500 ml de țuică luată de acasă, deși inițial afirmase că o găsise într-un șanț, apoi a convins-o și pe fată să bea înainte de a intra la cursuri. La puțin timp după începerea primei ore de curs, acesteia i s-a făcut rău, moment în care profesorul a chemat ambulanța dar și conducerea școlii. Părinții fetei au fost deasemenea anunțați și s-au prezentat furioși la școală, la fel și bunicii băiatului. Pe fondul agitației și a sentimentului de teamă, băiatului i s-a facut rău și a leșinat.

Referitor la acest caz, Gabriela Daniș purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad ne-a declarat: „În jurul orei 10 dimineața, la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Secției de Pediatrie au fost aduși de ambulanță doi minori, un băiat (F.R.) și o fată (P.B.), care prezentau o formă de intoxicație cu alcool. Acolo au primit toate îngrijirile medicale necesare: li s-au recoltat analize și au fost perfuzați pentru a putea elimina alcoolul din organism”. (Roxana CUCU)

Doi elevi din comuna vasluiană Perieni au fost duși astăzi dimineață la spital după ce au consumat alcool înainte de a ajunge la școală. Conform informațiilor primite de la conducerea școlii din Perieni, băiatul este considerat de către cadrele didactice un copil-problemă, acesta aflându-se de mai mult timp doar în grija bunicilor. Cei doi au vârsta de 13 ani și sunt elevi în clasa a VII-a. În urma explicațiilor date cadrelor didactice de către băiat, se pare că de dimineață avea asupra sa o sticlă de 500 ml de țuică luată de acasă, deși inițial afirmase că o găsise într-un…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: