Home » Administratie » Bârlădenii sunt invitați să învețe italiana gratis

Bârlădenii sunt invitați să învețe italiana gratis

Copiii, tinerii și adulții doritori să învețe limba italiană sunt așteptați la Biblioteca „Stroe S. Belloescu” Bârlad, care va găzdui, începând cu 10 noiembrie, cursuri de limbă italiană, nivel începător A1.

Cursurile se vor desfășura în perioada noiembrie 2014 – martie 2015 și așteptăm copii de la 6 ani, până la adulți fără limită de vârstă. Pentru înscrieri, îi așteptăm pe iubitorii limbii italiene la sediul bibliotecii, până pe 5 noiembrie inclusiv”, ne-a declarat Cristina Vizitiu, șeful bibliotecii bârlădene.

Andreea Iulia Rîpan, cea care îi va învăța pe cursanți noțiuni de bază ale limbii italiene, este absolventă a Facultății de Limbă și Literatură Italiană – Engleză, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și absolventă a unui master de limbă italiană a Universității din Udine, Italia.

Programul grupelor se va stabili după ce acestea vor fi formate. Vor fi organizate cursuri de 2-3 ori pe săptămână, cursanții trebuind să parcurgă măcar 40 de ore pentru însușirea noțiunilor de bază. Cursurile sunt gratuite, datorită voluntariatului pe care Andreea îl va face la Biblioteca noastră”, a mai spus Cristina Vizitiu.

Biblioteca „Stroe Belloescu” colaborează cu voluntari de câteva luni și rezultatele sunt neașteptat de bune. Cursurile de italiană care vor începe peste o săptămână sunt binevenite pentru că, la Bârlad, în nicio școală sau liceu nu se predă limba italiană. (Mihaela NICULESCU)

Copiii, tinerii și adulții doritori să învețe limba italiană sunt așteptați la Biblioteca „Stroe S. Belloescu” Bârlad, care va găzdui, începând cu 10 noiembrie, cursuri de limbă italiană, nivel începător A1. „Cursurile se vor desfășura în perioada noiembrie 2014 – martie 2015 și așteptăm copii de la 6 ani, până la adulți fără limită de vârstă. Pentru înscrieri, îi așteptăm pe iubitorii limbii italiene la sediul bibliotecii, până pe 5 noiembrie inclusiv”, ne-a declarat Cristina Vizitiu, șeful bibliotecii bârlădene. Andreea Iulia Rîpan, cea care îi va învăța pe cursanți noțiuni de bază ale limbii italiene, este absolventă a Facultății de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile