Home » Sport » Dinamo București, cu porțile deschise pentru bârlădeni

Dinamo București, cu porțile deschise pentru bârlădeni

Un jucător de fotbal de la CS Viitorul Bârlad și-a notat deja o performanță de toată lauda în palmares: a fost acceptat să intre în echipa Dinamo București. Este vorba de Ovidiu Perianu, de 12 ani, care a dat probe pentru echipa bucureșteană încă de anul trecut, dar din cauza vârstei, părinții și jucătorul au hotărât să amâne plecarea cu încă un an.

Alți doi colegi ai săi – Vlad Mocanu (15 ani) și Denis Iftenie (14 ani) – sunt pe cale să îl urmeze la Dinamo București și, chiar dacă probele abia urmează, antrenorul lor, Florin Bularda, este sigur că, din iarnă, elevii lui vor fi legitimați la Dinamo.

Vlad Mocanu, joacă în fiecare meci în echipa noastră de seniori și are toate calitățile pentru a face performanță. Este bine construit fizic, dă dovadă de tupeu în jocul prestat, cât despre calitatea tehnică a jucătorului, totul e la superlative”, ne-a declarat Florin Bularda, antrenor la CS Viitorul Bârlad.

Vlad Mocanu a mai dat probe în trecut la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi.

Chiar dacă pierde niște jucători foarte buni, Bularda nu poate să nu îi încurajeze să-și ia zborul. El își dă seama că dacă ar rămâne la echipa bârlădeană s-ar putea plafona, astfel că un transfer la o echipă de top le va oferi mult mai multe șanse de a-și crește nivelul de joc și de a ajunge profesioniști. (A.A.)

Un jucător de fotbal de la CS Viitorul Bârlad și-a notat deja o performanță de toată lauda în palmares: a fost acceptat să intre în echipa Dinamo București. Este vorba de Ovidiu Perianu, de 12 ani, care a dat probe pentru echipa bucureșteană încă de anul trecut, dar din cauza vârstei, părinții și jucătorul au hotărât să amâne plecarea cu încă un an. Alți doi colegi ai săi - Vlad Mocanu (15 ani) și Denis Iftenie (14 ani) - sunt pe cale să îl urmeze la Dinamo București și, chiar dacă probele abia urmează, antrenorul lor, Florin Bularda, este sigur…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: